Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Solvor Engen

Lag en god dag

Lag en god dag, er livsmottoet og oppfordringen fra Solvor Engen (54) på Lillehammer. Nå har talspersonen for LHL Hjerneslag Ung Oppland gitt ut egne tekster og visdomsord i en bok, som hun håper andre vil ta med seg i hverdagen.

En fin dag er det som er uttapå dagen. En god dag er det som er inni. Å lage en GOD dag er blitt mitt livsmotto.

Den tidligere rektoren fikk hjerneslag i 2014, og det har gitt henne både utfordringer og ny innsikt, som hun bruker for å inspirere andre.

– En fin dag er det som er uttapå dagen. En god dag er det som er inni. Å lage en GOD dag er blitt mitt livsmotto. Etter at jeg fikk hjerneslag i 2014, er å ta tak selv blitt en viktig strategi i rehabiliteringen. Det dreier seg om å velge holdninger og handlinger, og jeg ønsker å inspirere andre til å tenke over hva de selv kan gjøre for å lage en god dag, fortalte Solvor til lokalavisa Gudbrandsdølen Dagningen (GD) rett før lanseringen.

Solvor Engen

Boka, som selvsagt har fått tittelen "Lag en god dag", er på 100 sider og inneholder tekster, visdomsord og plass til å notere egne tanker. Janne Aasebø Johnsen er redaktør for boka, som gis ut på egeneide Skråblikk Forlag.

Boka kan kjøpes hos Gravdahl bokhandel, Storgata 61 i Lillehammer, eller du kan bestille den direkte hos Solvor Engen. Hun kan kontaktes på Facebook, eller SMS til 94 17 96 69. Hun sender bok, og med porto og emballasje blir det kr 145 for boka. Betaling gjøres enklest med Vipps.