Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Dette skjer ikke meg! Vinner av Jaguar I-PACE

Jobben LHL utfører er ekstremt viktig for å gi hjerte og lungesyke et bedre liv, sier bilvinner i LHL-lotteriet.

6. mars ble vinneren av en flunkende ny og helelektrisk Jaguar I-PACE til en verdi av 750 000 kroner trukket i LHL-lotteriet. Det var en overrasket og lykkelig mann på 52 år bosatt i Oslo med samboer og 2 voksne barn som fikk overbrakt gladnyheten av Martin Steen, kommunikasjonssjef i LHL.

Jaguar IPACE

– Overraskelsen og gleden var stor da vi fikk vite at vi var vinnere av en Jaguar I-PACE til en verdi av 750 000 kroner, sier den jordnære 52-åringen. Han ønsker å være anonym, men benytter gjerne anledningen til å skryte av LHLs arbeid for hjerte-, lungesyke, slagrammede og andre som trenger LHL i sin hverdag.

Støtter LHL

Jeg støttet LHL fordi vi synes det er en viktig organisasjon og vet at pengene går til folk som trenger hjelp. Jeg har egentlig aldri tenkt tanken på å vinne noe som følge av støtten, så det har aldri vært motivet vårt for å kjøpe lodd.

Det tok også lang tid før vi faktisk skrapet loddene. Vi ble glade da vi skrapte vinnerloddet med kr 5 000 og tenkte egentlig ikke så mye mer på hovedgevinsten, selv om vi da visste at vi var med i trekningen om en ny Jaguar.

– Da telefonen om premien kom tok det litt tid før jeg forsto hva som hadde skjedd. Vi har fortsatt ikke landet helt som følge av gevinsten. Vi vil fortsette å støtte LHL og vil følge med på det viktige arbeidet organisasjonen utfører. Vi kommer nok også til å være litt raskere med å skrape loddene fremover, sier 52-åringen som også ønsker å takk alle i LHL for det flotte og viktige arbeidet som gjøres hver eneste dag.

Lodd

Kjøp lodd

Prisen per lodd er 50 kroner. Bestill lodd, registrere websjansen og hent ut gevinster her:

Gå til lhl-lotteriet