Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Vinner av Mercedes i LHL-lotteriet

Vant Mercedes, men hvor er millionloddet?

Jubelen sto i taket på Ranheim da LHL-medlem og loddabonnent Trine Almåsbakk vant en Mercedes 350 hybrid i LHL-Lotteriet nr. 11. Leder av LHL Trondheim Øst, Gunnar Størseth, fikk æren av å overrekke bilen på Motor-Trade på Tiller i Trondheim tidligere i dag torsdag 22. mars.

Alle som hadde skrapt fram "toppgevinst" i spill 2 var med i trekningen som ble foretatt av Lotteri- og stiftelsestilsynet 9. mars.

Ligger millionloddet i en skuff hos deg?

LHL-Lotteriet nr. 11 ble også denne gangen utsolgt. Likevel har vi ikke fått inn loddet som vant 1 million kroner. 10 lodd med 3 x LHL-pott i spill 1 var med i trekningen som også ble foretatt 9. mars.

Vi bytter inn gevinstlodd helt fram til 31.mai. Fortsatt er det noen medlemmer som ikke har betalt eller returnert loddene som ble sendt ut i fjor sommer. Kanskje millionloddet ligger i en skuff hos et medlem i ditt lokallag?

Nytt lotteri – nye muligheter

Vi har satt sammen en flott startpakke til lagene for å komme i gang med salget i det nye LHL-Lotteriet. Den inneholder bl.a. plakater, rumpetaske, fleecevest, 10 flott postkort med konvolutt og hele 10 stk. 40 kroners gevinster.

Alle lag som kjøper 100 lodd til en verdi av 4000 kroner får med også med LHL-boka "Ta vare på helsa" så lenge lageret rekker.

Lagene betaler kun 2 320 kroner for 100 lodd og alt materiell. Laget sitter da igjen med 1 680 kroner selv. Lodd og materiell kan bestilles ved å ringe tlf. 815 21 260 eller sende en e-post til .

LHL-lotteriet - en god møte å vinne på, en god måte å støtte på.

Registrer dine lodd