Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
LHL Eidsvoll sitt julebord

LHL Eidsvolls julelotteri: - Medlemmene har gjort en kjempeinnsats!

Gjennom hele året har medlemmene i LHL Eidsvoll stått på med loddsalg og laging av gevinster til det store julelotteriet! Og takket være en formidabel innsats, dugnadsånd og en god porsjon julestemning, så ble juletrekningen en stor suksess!

– Folk har vært veldig flinke til å kjøpe lodd! Så det er kjempebra! forteller leder i LHL Eidsvoll Anne-Lise Sørensen.

Gevinstene til den årlige juletrekningen har kommet fra privatpersoner, lokale butikker og kjeder. Og enkelte medlemmer har lagd masse fine ting.

– Noen snekret og høvlet og andre bakte.

Svært mange har stått på for å få til en flott juletrekning!

Vi har holdt på å jobbe med dette hele året og hatt loddsalg og trekninger på hvert eneste møte. Oppslutningen er veldig bra! Sier Anne-Lise.

Hun er imponert over dugnadsånden hos medlemmene.

– Folk er ikke redde for å sitte ved utgangen til den lokale butikken i 7–8 timer for å selge lodd. Jeg er imponert over innsatsen til loddselgerne. Jeg kan ikke få rost dem nok! Både kjøpere av lodd og vinnerne var veldig fornøyde, sier hun.

Det er så givende!

Aktive på tross av pandemi

– Vi i LHL Eidsvoll er ganske flinke til å være aktive. Den siste tiden er det en del som ikke tør å være med på ting, på grunn av pandemien. Men nå når munnbind krav er tilbake, så vil nok det endre seg, sier hun.

Anne-Lise kommer rett fra den ukentlige vanntrimmen. Oppmøtet var bra og hun er fornøyd med at de har klart å holde en god del aktiviteter gående, selv under pandemien.

– Det ser ut til at vi klarer å videreføre det, sier hun, og legger til at de nå er på jakt etter en hall hvor de kan spille petang innendørs i vinterhalvåret.

– Vi fikk inn en god slump penger på lotteriet. Vi har blant annet bygd ut noen petang baner ute. Det er veldig gøy, og noe medlemmene setter stor pris på, sier hun.

Etter jul slår LHL Eidsvoll seg sammen med Hurdal, og blir da LHL Eidsvoll og Hurdal.

– Vi har satt sammen et livsstilsendringskurs i form av hjertetrimmen. En fysioterapeut leder an. Jeg prøvde det ut og var helt pumpa etterpå, selv om jeg er ganske godt trent, ler hun.

Stor dugnadsånd!

Det er mange frivillige og stor dugnadsånd i LHL Eidsvoll.

– Men det er gjerne den samme gjengen som er primus motor, sier hun og legger til at det nok ofte blir sånn. – De unge har det jo travelt og er mye opptatt. Men jeg er veldig fornøyd med oppslutningen på møtene våre. Vi har ofte ulike temaer og underholdning annen hvert møte. Nå sist var det julemat og musikk.

Jeg er veldig imponert over medlemmene våre som står på året rundt for lokallaget vårt

Tok med medlemmene på opplevelsesrik tur!