Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Treskjæring med LHL Stjørdal
Foto: Markus Hansen, Stjørdals-Nytt

Her høvles det for harde livet

De frivillige gjør en kjempeinnsats for å holde aktivitetene opp for medlemmene og alle andre som vil delta, forteller lokallagsleder Knut Atle Aarbu til Stjørdals-Nytt.

– Vi må lære oss å verdsette de frivillige vi har rundt oss. Jo mer voksen du blir, desto viktigere er det. Det holder ting i gang. Det å være frivillig er et ansvar og det gir forpliktelser, forteller Knut Atle Aarbu, leder i LHL Stjørdal.

Aarbu trekker også fram Kåre Munkhaug som er primus motor for treskjæringsgruppen til LHL Stjørdal. Der holder de på inne i sløyden mandager og onsdager i Yrkesveien.

Kåre Munkhaug

Kåre Munkhaug har holdt på med treskjæring i over 50 år. Han skjærer fortsatt tre hjemme og på LHL sløyden. Foto: Markus Hansen, Stjørdal-Nytt.

– Han er 87 år gammel og kjempeaktiv. De lager masse fine produkter på treskjæringen, forteller Aarbu, men presiserer at alle de frivillige er like viktige for organisasjonen.

Les hele saken på SN+ (Stjørdalsnytt) https://www.s-n.no/nyheter/i/Q74APP/her-hoevles-det-for-harde-livet-regner-med-at-de-holder-paa-til-de-stuper