Hopp direkte til innhold
Norge rundt med LHL
Utdeling av hjertestarter på Ullevaalseter

LHLs Gjenopplivingsfond delte ut hjertestarter på Ullevålseter i Nordmarka

LHLs Hjertestarterfond delte ut hjertestartet til Ullevålseter i Nordmarka.

LHLs Gjenopplivingsfond hadde sin første tildeling av hjertestarter onsdag 13. mai på Ullevålseter i Nordmarka. Fondets ambassadør Carl-Erik Torp stod for utdelingen, og Pål Anders Ullevålseter og søsteren Birgitte som driver stedet, var veldig fornøyde med tildelingen.

Se også:

Fakta Ullevålseter

Ullevålseter er et knutepunkt for turveier, skiløyper og stier i den sørlige delen av Nordmarka. Det går lysløype til Ullevålseter både fra Sognsvann og Frognerseteren. Disse er flittig brukt av skiløpere når det er snø om vinteren og som tur- og sykkelveier om sommeren.

Fakta LHLs Gjenopplivingsfond

LHL har via LHL Førstehjelp etablert "LHLs Gjenopplivingsfond". Formålet med fondet er å bidra til økt overlevelse ved hjertestans. Det gjør vi ved å dele ut hjertestartere, oppbevaringsløsninger og nødvendig opplæring til ideelle organisasjoner, steder der hvor mange mennesker ferdes, og hvor det allerede ikke er hjertestarter.

Carl-Erik Torp er vår ambassadør, han har selv vært gjennom hjertestans som aktiv fotballspiller.

LHLs Hjertestarterfond deler ut hjertestarter på Ullevålseter

LHL Gjenopplivingsfond

LHL ønsker å utplassere flere hjertestartere og gi mer opplæring gjennom LHLs Gjenopplivingsfond, for økt overlevelse ved uventet hjertestans i Norge.

Les om LHLs Gjenopplivingsfond