Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

I LHL har den frivillige innsatsen alltid vært drivkraften i vår lokale tilstedeværelse. I snart 80 år har LHL hjulpet medmennesker tilbake til et bedre liv.

Våre frivillige ildsjeler stiller hver dag opp for andre som trenger hjelp, støtte og felleskap. Etter en tøff tid med restriksjoner og nedstengte aktiviteter, er det gledelig å se at dette viktige arbeidet rundt omkring i våre lokallag sakte men sikkert spirer frem.

Hjelp oss på veien

Vi er avhengige av støtte fra mennesker som ser verdien av det mangfoldige arbeidet vi gjør og som tror på det.

LHL jobber for at mennesker med hjerte- og karsykdom, lungesyke og hjerneslag skal få rask og god utredning, behandling og rehabilitering. Vi jobber for at pårørende skal få hjelp, kunnskap og avlastning. Ingen skal måtte stå alene når sykdom rammer.

Ditt bidrag vil gi ekstra næring til vårt frivillige arbeid!

I LHL har den frivillige innsatsen alltid vært drivkraften i vår lokale tilstedeværelse. I 80 år har vi hjulpet medmennesker tilbake til et bedre liv. Det skal vi fortsette med.

Våre lokallag rundt om i Norge gjør hver dag en stor, frivillig innsats i sitt lokallsamfunn, gjennom nettverk og fellesskap med andre i samme situasjon. For svært mange er disse nettverkene og fellesskapet en viktig del av rehabiliteringen og veien tilbake til hverdagen.

Slik kan du støtte oss

Vinnerlodd

Støtt oss fast: bli LHL-venn

Ved å støtte LHL med et fast beløp hver måned gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet, en ny mulighet og et bedre liv.

Bli LHL-venn her

Vinnerlodd

Gi en gave

Ved å støtte LHL med et beløp gir du et verdifullt bidrag til vårt arbeid. Det gir oss muligheten til å arbeide målrettet og langsiktig for å gi mennesker som er rammet, en ny mulighet og et bedre liv.

Gi en gave her

Dette er noe av det LHL gjør

 • Lokallag

  Lokallag

  Vi har lokallag rundt om i hele Norge, med trimtilbud, sosiale møteplasser, turtilbud.

 • Treningsgrupper

  Treningsgrupper

  Hver eneste uke organiserer LHL treningsgrupper for nærmere 10 000 mennesker rundt om i landet.

 • Likepersoner

  Likepersoner

  LHL kurser tidligere pasienter, slik at de kan stille opp for andre som er rammet av sykdom.