Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Om LHL

LHL, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, er en medlemsbasert og ideell helseorganisasjon med over 53 000 medlemmer og 250 lokallag. Vi tilbyr behandling og helsetjenester med utgangspunkt i pasientens medisinske og menneskelige behov.

LHL - vi er til for landets pasienter

LHL – et bedre liv

Kombinasjonen av 250 lokallag, klinikker, rehabilitering og sykehusdrift gir LHL en unik mulighet til å følge opp pasienter og pårørende før, under og etter behandling. Vi har helsefaglige eksperter og likemenn som svarer på spørsmål på telefon og på behandlingsinstitusjoner i hele Norge.

Behandling i og for hele landet

Vi tilbyr både utredning, behandling og rehabilitering innenfor mange ulike diagnoseområder.

LHL Astma og allergi og LHL Hjerneslag

LHL Astma og allergi og LHL Hjerneslag er tilsluttede organisasjoner i henhold til LHLs vedtekter. De som er medlemmer i disse organisasjonene får sine demokratiske rettigheter ivaretatt gjennom LHLs medlemsorganisasjon.

LHL Førstehjelp - en del av LHL

Ved å handle i vår nettbutikk bidrar du samtidig til det viktige arbeidet LHL gjør for landets pasienter.

Alt overskuddet går til dette arbeidet.

Velkommen til en god handel og tusen takk for at du støtter LHL. 

Personvern

Målet vårt er at du alltid skal føle deg trygg og ha tillit til oss, ved at vi håndterer personopplysningene dine med respekt og lar deg ha kontroll over dem. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i LHL, også på våre behandlingssteder, samt her på lhl.no

Les mer om personvern og om nettstedet.