Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Fra hagene til FLOR&FJÆRE
Foto: Anne Valeur, FLOR&FJÆRE

LHL Kristiansand på tur til Flor og Fjære

Dag 1

Avreisen startet fra Kristiansand Rutebilstasjon kl. 08.00 med kurs opp Setesdalen.

Ved Rysstad kjører vi mot Brokke og videre den flotte veien over «fjellet» til Suleskard også til Lysebotn.

Vi hadde en kjempeflott tur over fjellet, på Suleskarvei var det fortsatt høye snøkanter, og du verden så flott utsikt vi hadde fra Ørneredet.

Det ble en enkel servering i bussen samt en flaske vann og kaffe i bussen.

I Lysebotn stoppet vi på Lysefjorden turisthytte (DNT) for god lunsj. Vi fikk servert rekesmørbrød og eggerøre med røkt laks.

På turen utover fjorden passerte vi både Kjerag og Prekestolen. Vi ankom Lauvvik fergekai, og turen fortsatte deretter mot Stavanger.

I Stavanger sjekket vi inn på Clarion Hotel Energy, som ligger like utenfor sentrum. Middagen ble servert på kvelden på hotellet.

 

Dag 2

Etter en god frokost på hotellet, sjekket vi ut og kjører etter hvert til Bekhuskaien hvor det er båtavgang til Flor&Fjære. Båtturen tok ca. 20 minutter. Vel fremme fikk vi en fantastisk opplevelse, med guidet omvisning. Det var virkelig flott, tenk så mye jobb de har gjort for å lage denne parken. Vi fikk en 3-retters middag, med kaffe inkludert til desserten.

Etterpå var det mulighet til å kikke nærmere på parken på egenhånd.

Kl. 16.00 var turen tilbake til Stavanger, deretter satte vi kursen hjem til Kristiansand, og med en pause underveis forventet vi å være tilbake ca kl. 20.00.

Alle 37 som var med, var veldig fornøyd med turen, og litt slitne, mange inntrykk å fordøye.

Vi var til sammen 37 deltagere, fra LHL Kristiansand og LHL Grimstad og Lillesand.