Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Som medlem vil du bli tilknyttet et av våre lokallag over hele landet, og du vil få mulighet til å delta på trim, kurs og arrangementer hvor du lærer hvordan du kan redusere risikoen for å bli alvorlig syk eller hvordan du kan leve et godt liv etter å ha blitt syk. Du kan også få støtte fra vårt pasientombud, samt mulighet til kontakt med en likeperson som har personlig erfaring som pasient eller pårørende.

Bli medlem nå

1,2 millioner nordmenn er i faresonen

Høyt blodtrykk og høyt kolesterol regnes som forstadier til alvorlig hjertesykdom. Selv om noen er genetisk disponert, så kan de aller fleste ta enkle grep som vil redusere egen risiko for å utvikle hjerteinfarkt eller annen alvorlig sykdom. Ved å velge et sunnere kosthold og jevnlig trim og trening kan du gjøre mye for å forebygge eller avhjelpe hjertesykdom. Vi hjelper deg gjerne.

Are Helseth, lege, om blodtrykk

Trening og sunt kosthold

sunt kosthold

LHL har kompetanse og erfaring på de vanligste hjertesykdommene. Som medlem i LHL vil du kunne delta i aktiviteter, for eksempel trimgrupper, gjennom ditt lokallag.

Hjertekampen-app

Du kan også laste ned vår gratis app, Hjertekampen, hvor du kan følge et  enkelt og helhetlig trenings- og kostholdsprogram utviklet av LHL for å bidra til at du får et sterkere hjerte.

 

Les om, Hjertekampen

Fakta om LHL

LHL er en medlemsbasert, ideell og landsomfattende pasientorganisasjon for hjerte- og lungesyke, slagrammede og mennesker med afasi, astma og allergi. LHL har nærmere 54 000 medlemmer i lokallag over hele landet. Siden 1943 har vi satt søkelys på folkeopplysning, opplæring, behandling, rehabilitering og politisk påvirkningsarbeid for å gi mennesker et bedre liv og en lettere hverdag.

Bli medlem i LHL

Hovedmedlem: 150 kroner ut året (ord. pris 450 per år)

Husstandsmedlem: 80 kroner ut året (ord. pris 250 kroner per år)
(Må ha samme adresse som hovedmedlemmet)

Bli medlem

Sterkere sammen - bli med!

Med nærmere 54 000 medlemmer i ryggen følger vi opp de viktigste sakene når det gjelder behandling og rehabilitering av hjertepasienter. Politikere, helsemyndigheter og media følger med på - og lytter til - vår kompetanse, våre erfaringer og våre meninger.

Med deg på laget blir vi enda sterkere - bli med i LHL!

LHL

  • Stiftet 1943

  • Lokallag i hele Norge

  • 54 000 medlemmer