Hopp direkte til innhold

3 x 30 minutter i uken for et sterkere hjerte

Vi hjelper deg i gang og til å fullføre

Enkel og effektiv trening for alle

Hjertekampen er en gratis og lavterskel treningsapp fra LHL. 3 x 30 minutter trim i uken vil gjøre underverker for din egen helse – og for folkehelsen i Norge. Det kan være en rask gåtur, enkle intervalløvelser eller styrketrening.

Last ned appen

Last ned vår gratis Hjertekampen-app, så får du treningsprogrammene, gode tips og inspirerende videoer direkte på din telefon.

Last ned i AppStore  Last ned på Google Play

(Du kan også bruke nettsiden hjertekampen.no)

Kom i gang med trening etter ferien

Etter rolige feriedager kan vi trenge en boost for å bli motivert til trening igjen. Her får du gode tips fra LHLs fysioterapeut Ona Eirin Eklund om hvordan du enklere kan komme i gang med fysisk aktivitet igjen!

Se tipsene

Passer for alle

Målet er å forbedre din helse og forutsetter at du trener tre halvtimer hver uke. Treningsøktene passer for alle som ønsker å komme i bedre form. Hver økt vises i korte videosnutter og inneholder enkle intervall- og styrkeøvelser på 3 ulike nivåer.

Trening er tilpasset de som er inaktive, i normalt god form eller har en funksjonsbegrensning.

LHLs fysioterapeut Ona Eklund bidrar, sammen med Marit Breivik, Carl-Erik Torp, Vladimir Vukicevic, Susann Goksør Bjerkrheim og Øystein Pettersen i treningsvideoene. Mentaltrener Gyrid Beck Solberg inspirerer deg til å yte maks og holde ut, og hjertespesialist Wasim Zahid forklarer sammenhengene mellom treningsinnsats og helse.

Bli inspirert av ekspertene

Kostholdsrådene og oppskriftene kommer fra kliniske ernæringsfysiologer i LHL, Mills og Haugen-gruppen.

Treningsprogram

Hjertekampen har et 8 ukers treningsprogram tilpasset tre ulike nivåer. Det inneholder ulike treningsøkter og treningsvideoer på 10, 20 og 30 minutter. Du kan velge å følge programmet vi har lagt opp til - eller finne dine favorittøkter i videobiblioteket!

Folkehelse med LHL

Hjertekampen er en naturlig videreføring av LHLs mangeårige engasjement for - og fokus på - folkehelse, en av grunnpilarene i organisasjonens arbeid siden starten i 1943.

Last ned appen

Last ned vår gratis Hjertekampen-app, så får du treningsprogrammene, gode tips og inspirerende videoer direkte på din telefon.

Last ned i AppStore  Last ned på Google Play

(Du kan også bruke nettsiden hjertekampen.no)

Støttet av Stiftelsen Dam

Støttet av Stiftelsen DAM