Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Stor deltakelse i LHL Sarpsborg for Hjertekampen

Stor deltakelse i LHL Sarpsborg for Hjertekampen

– Responsen har vært overveldende, sier Rolf Aikio om deltagelsen i Hjertekampen.

– På den første turen vi hadde kom det 25 stykker, gamle og unge. En kom til og med med rullatoren sin. LHL Ung Hjerneslag stilte opp og ble med på tur. Ordføreren hev seg også med i Hjertekampen, sier Rolf Aikio, leder i LHL Sarpsborg.

Møtte mannsterke opp!

Med trygge koronatiltak møtte de mannsterke opp med matpakke, kaffe, te og kakao i termosen og gikk noen kilometer sammen. Og det fristet til gjentagelse. For på Facebook-siden til LHL Sarpsborg legges det stadig ut tur og treningsbilder.

– Det skrives og diskuteres mye om mangel på ressurser og kapasitet i helsetjenesten i kommunen vår, det snakkes lite om ”etterspørselsiden”. Etterspørselen etter helsetjenester er ingen konstant faktor, selv ikke under en pandemi.

Her kan du og jeg, og ikke minst ordføreren og politikerne, ta enkle grep ved å bli med på Hjertekampen.

Rolf og er stolt over alle som tok han på ordet da han skrev dette i et leserinnlegg i lokalavisen.

LHL Målselv brenner for Hjertekampen

Sosialt og aktivt

Det store oppmøtet vitner om en etterlengtet aktivitet. En stor gjeng går sammen med litt avstand. Flere behov blir dekket, både det sosiale og ikke minst å være aktive, sammen. Det er vinn vinn!

”Fantastisk at så mange som 25 stykker var med på trimturen langs Glengshølen idag. Takk skal dere ha!” står det på Facebooksiden til LHL Sarpsborg.

Som leder av LHLs lokallag i Sarpsborg så deltar jeg selvsagt i Hjertekampen og det er fantastisk at så mange stiller opp og blir med!

Rolf legger til slutt spøkefullt til at LHL Sarpsborg slår Fredrikstad i Hjertekampen...

La oss slå nabokommunene!

Bli med på Hjertekampen

Tren med LHL: 3 x 30 minutter i uken for et sterkere hjerte

Aktivitet bidrar til god helse. Bli med på Hjertekampen, et gratis, enkelt og inspirerende treningsprogram og kostholdsprogram. Det er utviklet av LHLs fysioterapeuter sammen med lege og ernæringsfysiolog.

Tren med LHL - Hjertekampen