Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Mann løper langs vann
Foto: Shutterstock

Nivå 3: God flyt

Treningsprogram tilpasset deg som er mosjonist og trener to eller flere ganger i uken. God flyt gir deg mulighet til å utfordre deg selv og gi deg økt fysisk fremgang.

God flyt passer for de som er aktive og som ønsker en mer strukturert trening, eller en ekstra utfordring for å komme i bedre fysisk form. Følg treningsprogrammet i 8 uker med tre treningsøkter i uken. 

Ona Eklund, fysioterapeut i LHL
Ona Eklund, fysioterapeut i LHL
LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 3, uke 1

Nå starter Hjertekampens 8-ukers treningsprogram, et program med 3 ulike aktiviteter hver uke. Programmet har progresjon fra uke til uke, i takt med at du blir i bedre fysisk form.

LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 3, uke 2

Uke 1 er unnagjort og nå handler det om å finne den gode flyten i treningshverdagen. Godfølelsen er på vei.

LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 3, uke 3

Vi øker innholdet i treningen litt denne uken, men mange av øvelsene vil du kjenne igjen fra de foregående ukene. For at du skal oppleve fremgang utfordres du nå litt på intensitet, tid eller med nye øvelser.

LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 3, uke 4

Du nærmer deg nå én måned med trening. Det skal du være stolt av!

LHLs treningsinstruktør vises øvelse

Nivå 3, uke 5

Du har passert halvveis i Hjertekampens 8 ukers program! Én måned med trening er gjennomført og du kan forhåpentligvis begynne å kjenne på flyten.

Trening på brygge

Nivå 3, uke 6

Det er ikke farlig å bli litt sliten. Noen dager vil kroppen din tillate at du yter litt mer enn vanlig. Ta sjansen og kjenn på den gode følelsen av å yte.

LHLs treningsinstruktør vises øvelse

Nivå 3, uke 7

Det er lite som er mer tilfredsstillende enn å kjenne at kroppen takker deg for treningsinnsatsen du legger ned. Godt jobbet!

Person løper

Nivå 3, uke 8

Bare en uke igjen – "wow"! Denne uken vil jeg at du virkelig skal kjenne etter den gode følelsen etter hver treningsøkt, være stolt og fornøyd med deg selv for at du har kommet så langt!