Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Par trener innendørs
Foto: Shutterstock

Nivå 2: På rett vei

Treningsprogram tilpasset deg som er aktiv, men som ikke trener regelmessig. På rett vei passer for alle som ønsker økt aktivitet og mer strukturert trening for å komme i bedre fysisk form.

På rett vei passer for alle som ønsker økt aktivitet og mer strukturert trening for å komme i bedre fysisk form. Følg treningsprogrammet i 8 uker med tre treningsøkter i uken. 

Ona Eklund, fysioterapeut i LHL
Ona Eklund, fysioterapeut i LHL
LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 2, uke 1

Nå starter Hjertekampens 8-ukers treningsprogram, et program med 3 ulike aktiviteter hver uke. Programmet har progresjon fra uke til uke, i takt med at du blir i bedre fysisk form.

Yoga

Nivå 2, uke 2

Denne uka handler det om å bygge videre på den gode starten fra forrige uke. Det koster litt å komme på rett vei, men det er verdt det. Om kroppen kjennes stiv og støl, så er det helt normalt siden du har startet med nye bevegelser og trening. Det blir bedre etter hvert!

Tur med intervaller

Nivå 2, uke 3

Øktene denne uken vil du kjenne igjen fra tidligere, men de inneholder en liten økning for at du skal få oppleve fremgang. Du utfordres på intensitet, tid eller med noen nye variasjoner av øvelsene.

Tren med LHL

Nivå 2, uke 4

Du nærmer deg nå én måned med trening. Det skal du være stolt av. Vi fortsetter der vi slapp forrige uke med akkurat det samme programmet. Nå har du utført øvelsene en gang, og det føles gjerne litt lettere når du gjør de for andre gang. Ha en fin treningsuke.

LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 2, uke 5

Nå er du halvveis i Hjertekampens 8 ukers program! Du imponerer. Nå får du en ekstra utfordring: En ny treningsøkt (film du kan følge) eller en ekstra utfordring i treningsøktene du har blitt kjent med. Det føles kanskje fortsatt tungt å gjennomføre øktene, følg så godt du kan. Husk at det er positivt hvis det føles litt tungt, det er da du får størst fremgang!

Tur med intervaller

Nivå 2, uke 6

Sammen har vi nå nådd uke 6 i programmet. Denne uken er det få endringer i programmet,  men forhåpentligvis begynner du å kjenne at kroppen er glad for innsatsen du gjør. Er du klar for å utfordre deg, kan du ta i litt ekstra. Det er bra å bli skikkelig sliten etter en treningsøkt, det er det som gir størst fremgang.

LHLs treningsinstruktører vises øvelse

Nivå 2, uke 7

Nå kjenner du mange av treningsøktene godt. Det er bra. Kanskje kjenner du at du klarer å ta i enda litt mer i enkelte av øvelsene enn du har gjort tidligere?

Tur med intervall

Nivå 2, uke 8

Det er bare en uke igjen – "wow"! Denne uken vil jeg at du virkelig skal kjenne etter den gode følelsen etter hver treningsøkt, være stolt og fornøyd med deg selv for at du har kommet så langt!