Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Marit Breivik

Litt er alltid bedre enn ingenting

Det er kaldt og vått ute, varmt og godt inne. Planen var å trene, men det er vanskelig å få kroppen til å lystre.

I slike øyeblikk (til og med toppidrettsutøvere har dem) trenger vi å tenke på målet og planen. Hva er det jeg skal oppnå? Sett deg ditt mål og i tillegg vil du bedre din fysiske form, få et sterkere hjerte og mange andre gode helseeffekter.

Et sterkt hjerte betyr blant annet bedre kondisjon; du orker mer på jobb og hjemme, du har mer å gi sammen med venner og familie. Du kan gå lengre turer og oppleve mer. Alt blir lettere.

Litt er bedre enn ingenting

Å gjennomføre litt aktivitet er alt som skal til for at du nærmer deg målet. Med Hjertekampen sitt 8-ukersprogram får du hjelp til å komme igang med trening, tre ganger i uken med treningsøkter fra 10 til 30 minutter. Ikke la været eller en "dårlig" dag distrahere deg, tenk heller på målet og hold deg til planen.

– Litt aktivitet er bedre enn ingenting!

Marit Breivik

Marit Breivik er tidligere landslagsspiller i håndball og scoret 286 mål på 139 kamper. Hennes karriere som landslagstrener er uten sidestykke i norsk idrettshistorie, i perioden 1994–2009 ledet hun håndballjentene til 13 medaljer i internasjonale mesterskap inkludert OL-gull, VM-gull og 2 EM-gull.

Kåret til Årets trener tre ganger og av Kongen utnevnt til ridder av 1. klasse av St.Olavs Orden for “hennes innsats som rollemodell i norsk idrett”.