Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Treningsgruppe med LHL Nannestad og Gjerdrum
Foto: Anders Bergersen

Trening med LHL

LHL har både treningsgrupper i lokallagene over hele landet, og Hjertekampen - en gratis, enkel og inspirerende trenings- og kostholdsapp.

Gå tur, joggesko

Kom i gang med trening

Det er utfordrende og det krever mye mentalt å bli regelmessig aktiv. Det positive er at all aktivitet teller og at det ofte oppleves veldig bra når du først er kommet igang!

Inspirasjon

Trening med Hjertekampen

Hjertekampen er digital trening med LHL. Det er er gratis, enkel og motiverende app som passer for alle. Få tips, treningsprogram, matoppskrifter og inspirerende videoer rett på telefonen ved å laste ned appen eller her på lhl.no.

Målet med Hjertekampen er å forbedre din hjertehelse. En halvtime med trening tre ganger i uka gir deg et sterkere hjerte, mer overskudd og reduserer risikoen for å utvikle alvorlig sykdom.

Bli med på Hjertekampen

Tren med LHL: 3 x 30 minutter i uken for et sterkere hjerte

Aktivitet bidrar til god helse. Bli med på Hjertekampen, et gratis, enkelt og inspirerende treningsprogram og kostholdsprogram. Det er utviklet av LHLs fysioterapeuter sammen med lege og ernæringsfysiolog.

Tren med LHL - Hjertekampen

Fysisk trening i lokale treningsgrupper

Mange av lokallagene i LHL har i dag et godt etablerte treningstilbud over hele landet. Vi har treningsgrupper med saltrening til musikk på tre forskjellige nivåer, bassengtrening, tur- og stavgangsgrupper.

Alle kan trene med våre treningsgrupper. Det passer både for deg som har lyst til å komme i gang med trening - og for deg som er vant med å trene fra før. Det er som regel lav, eller ingen deltakeravgift for å trene med LHL.

Finn ditt nærmeste lokallag

Kroppen vår er skapt for bevegelse. Når vi er fysisk aktive så skjer det mye positivt med kropp og sjel - som har stor betydning for hvordan vi har det i hverdagen. For mange er det å trene sammen med andre en viktig arena for sosialt samvær.

I tillegg til å få bedre humør, mer overskudd og økt livskvalitet, oppnår du en rekke gunstige helsemessige effekter gjennom å være fysisk aktiv. Du minsker risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, diabetes type 2, blodpropp, fedme og psykiske helseproblemer.

Kom i gang med trening

Kroppen vår er skapt for bevegelse

Det skjer mye positivt med kropp og sjel når vi er fysisk aktive, som påvirker hvordan vi har det i hverdagen.

I tillegg til bedre humør, mer overskudd og økt livskvalitet, oppnår du flere gunstige helsemessige effekter: du reduserer risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, diabetes type 2, blodpropp, fedme og psykiske helseproblemer.

Noen av de mange treningsgruppene i LHLs lokallag