Hopp direkte til innhold
Treningsgruppe med LHL Nannestad og Gjerdrum
Foto: Anders Bergersen

Trening med LHL

LHL har både treningsgrupper i lokallagene over hele landet, og Hjertekampen - en gratis, enkel og inspirerende trenings- og kostholdsapp.

Trening med Hjertekampen

Hjertekampen er digital trening med LHL. Det er er gratis, enkel og motiverende app som passer for alle. Få tips, treningsprogram, matoppskrifter og inspirerende videoer rett på telefonen ved å laste ned appen eller her på lhl.no.

Målet med Hjertekampen er å forbedre din hjertehelse. En halvtime med trening tre ganger i uka gir deg et sterkere hjerte, mer overskudd og reduserer risikoen for å utvikle alvorlig sykdom.

Velkommen til Hjertekampen, med Ona Eklund, fysioterapeut i LHL

Tren med LHL: 3x30 minutter i uken for et sterkere hjerte

Bli med på Hjertekampen - aktivitet bidrar til god hjertehelse. LHL har laget Hjertekampen, et gratis, enkelt og inspirerende treningsprogram og kostholdsprogram. Det er utviklet av LHLs fysioterapeuter sammen med lege og ernæringsfysiolog.

Tren med LHL - Hjertekampen

Fysisk trening i lokale treningsgrupper

Mange av lokallagene i LHL har i dag et godt etablerte treningstilbud over hele landet. Vi har treningsgrupper med saltrening til musikk på tre forskjellige nivåer, bassengtrening, tur- og stavgangsgrupper.

Alle kan trene med våre treningsgrupper. Det passer både for deg som har lyst til å komme i gang med trening - og for deg som er vant med å trene fra før. Det er som regel lav, eller ingen deltakeravgift for å trene med LHL.

Finn ditt nærmeste lokallag

Kroppen vår er skapt for bevegelse. Når vi er fysisk aktive så skjer det mye positivt med kropp og sjel - som har stor betydning for hvordan vi har det i hverdagen. For mange er det å trene sammen med andre en viktig arena for sosialt samvær.

I tillegg til å få bedre humør, mer overskudd og økt livskvalitet, oppnår du en rekke gunstige helsemessige effekter gjennom å være fysisk aktiv. Du minsker risikoen for å utvikle høyt blodtrykk, diabetes type 2, blodpropp, fedme og psykiske helseproblemer.

Bli instruktør i LHL

Har du lyst til å bidra til at flere får delta i et aktivt og sosialt fellesskap med mål om et bedre og friskere liv?

Vi er stadig på utkikk etter nye instruktører og ser etter deg som ønsker å bidra til å skape et lavterskeltilbud og som helst kan stille som instruktør en gang i uken. Oppgaven er ulønnet og forutsetter medlemskap i LHL.

Som instruktør i LHL innehar man en svært viktig rolle med fokus på sosialt samvær og bedre folkehelse lokalt.

LHL sine treningsgrupper driftes av frivillige som har tatt instruktørkurs arrangert av fysioterapeuter i LHL sentralt. Gjennom instruktørkursene gis opplæring i våre forskjellige treningsprogrammer - spesielt tilpasset personer med hjerte-, kar- eller lungesykdom. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt.

Ona Eirin Ulimoen Eklund

Ona Eirin Ulimoen Eklund

Helsefaglig rådgiver / Hjertekampen / Fysioterapeut
99 36 49 72

Kan bistå med trening, fysisk aktivitet og triminstruktørkurs.

Tine Iselin Løvhøiden

Tine Iselin Løvhøiden

Studiearbeid /Prosjektleder Hjertekampen / Spesialfysioterapeut
46 66 45 00

Kan bistå med studiearbeid og spørsmål angående Hjertekampen.