Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Follo Mustangklubb arrangerer roadtrip, 10.–14. juli, til minne om Kenneth Lilleengen, som dessverre døde brått i januar 2024 etter kort tids sykdom. Kenneth var et aktivt og engasjert medlem i klubben.

I fjor høst planla vi tur, og Kenneth foreslo roadtrip via Odda før årets Speedweek-treff på Elverum.

Til minne om Kenneth kjører vi nå denne turen. Ruten er Follo - Lier - Odda - Elverum. Vi skal kjøre ca 10 000 km fordelt på alle bilene.

Vi hedrer Kenneth gjennom denne turen og ved å samle inn penger til LHL.

Støtt spleisen vår

Roadtrip

Å være frisk er ingen selvfølge, sykdom kan plutselig ramme oss alle.

Vi i Follo Mustangklubb mistet i januar et kjært medlem etter kort tids sykdom. Vi hedrer Kenneth ved å arrangere roadtrip.

Kenneth Lilleengen

Bilde av Kenneth Lilleengen

Vi ønsker å gi støtte til LHL og deres arbeid for hjertesyke og slagrammede.

❤️Minneside for Kenneth (jolstad.no)

Reiseruten

Vi er nå 13 biler som skal kjøre turen sammen, ca 20 personer totalt. Vi samles på Bilfabrikken i Lier onsdag 10. juli kl. 09.00. Dette er en nyetablert Ford-forretning, de ordner en liten omvisning i lokalene samt frokost før vi kjører.

Vi reiser samlet ca. kl. 10 fra Lier.

Vi kjører E-134 rett til Odda første dagen. I Odda har vi alliert oss med Hardanger Amcar, planen er et lite lokalt biltreff i Odda når vi kommer til byen.

Overnatting blir på Hardanger hotell.

Dag 2 kjører vi videre mot Elverum. Turen går over Hardangervidda til Gol. Deretter mot Fagernes, Gjøvik og til sist Elverum. Her bor vi hele helgen på Elverum Folkehøgskole.

Når vi kjører fra Odda vil det mest sannsynlig henge seg på flere biler fra Vestlandet som skal til Speedweek, tipper vi blir nesten 25 Mustanger.

Follo-Lier-Odda-Elverum

Reiseruten til Follo Mustangklubb