Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

En minnegave til LHL er en fin måte å hedre et kjært familiemedlem eller en god venn, og er et godt alternativ til en tradisjonell blomsterhilsen.

Stadig flere velger å gi minnegaver til et godt formål. Minnegaver sprer glede og takknemlighet i lang tid. I tillegg til å hedre en du var glad i, vet du at gaven din gir andre mennesker nytt håp og nye muligheter.

Minnegaver til LHL går til å gi mennesker som rammes av hjerte-, kar- og lungesykdom, allergi, hjerneslag, afasi og deres pårørende, et bedre liv.

Slik oppfordrer du til å gi en minnegave

Som pårørende kan du oppfordre til at man i stedet for blomster, gir en minnegave til LHL. Mange opplyser om dette nederst i dødsannonsen, gjerne sammen med LHLs kontonummer eller Vippsnummer. Snakke gjerne med begravelsesbyrået dersom dere ønsker at minnegaven skal gå til LHL.

LHL registrerer alle innkomne gaver og de pårørende vil motta et takkebrev med oversikt over det totale innsamlede beløpet, samt givere. Vi kan rykke inn takkeannonse i en valgfri avis hvis ønskelig.

Slik gir du en minnegave

Du kan gi en minnegave på kontonummer 3207 32 22221 eller ved å vippse til 11009.

Husk å påføre avdødes navn i meldingsfeltet. Navn og adresse til pårørende kan sendes til .

Gi en minnegave her

Kontakt oss ved spørsmål om minnegaver

E-post

E-post: / Kontaktskjema

Telefon

Telefon: 22 79 90 20

Hverdager, kl. 9–15

LHL er godkjent av Innsamlingskontrollen, en ideell stiftelse som gir trygghet for at innsamlingsvirksomhet drives forsvarlig og at pengene går til det formålet som er oppgitt.

LHL er medlem i Fundraising Norge, en bransjeorganisasjon som bistår norske organisasjoner og institusjoner som regelmessig skaffer midler til sin virksomhet gjennom innsamlinger.