Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Hjertekampen er utviklet av LHLs leger og fysioterapeuter, og passer for alle som ønsker å komme i bedre form. Du trenger ikke noe treningsabonnement eller dyrt utstyr for å få bedre hjertehelse.

Hjertekampen er gratis, motiverende og lett å følge – enten du begynner å trene for første gang på lenge, eller om du ønsker å trene mer systematisk for å få raskere fremgang. 

Vi hjelper deg i gang - og til å fullføre! 

Materiell

Vi håper dere vil dele Hjertekampen, slik at flest mulig kan få glede og nytte av denne. Her finner dere materiell til deling i ulike kanaler.

Velkommen til Hjertekampen

Fysioterapeut i LHL Ona Eklund

Last ned

Brosjyre til nedlastning kommer..

LHL sine treningshefter

 ”Fysisk aktivitet nivå 1” er et treningsprogram med moderat til lav intensitet. Øvelsene i dette trimprogrammet utføres hovedsakelig sittende og stående, og passer best for dem med redusert fysisk kapasitet.

 ”Vanntrim”  holder moderat intensitet og benytter vannets egenskaper for å få treningseffekt. 

”Fysisk aktivitet nivå 3” er intensivt, og krever at deltakerene kan stå og løpe/gå sammenhengende hel time. Det passer derfor best til dem som har relativt god fysisk kapasitet.

Alle treningshefter inneholder beskrivelse av øvelser komplementert med bilder. Det følger med to CDer. Den ene CDen er med musikk og muntlig instruksjon, den andre kun musikk. Se LHL sin nettbutikk for ytterligere utvalg av treningshefter.

Bestill i nettbutikken