Hopp direkte til innhold

La ditt hjerte banke videre for din hjertesak

LHL mottar årlig betydelige beløp i testamentariske gaver. Dette setter oss i stand til å gi hjerte-, kar- og lungesyke et bedre liv. Innsamlingsrådet viser til at Norge ligger langt bak andre europeiske land når det gjelder å testamentere gaver, og ønsker nå å ta initiativ for økt bevisstgjøring om arv og testamentariske gaver. LHL står sammen med 36 medlemmer av Norges Innsamlingsråd bak samarbeidsprosjektet "La ditt hjerte banke videre for din hjertesak".

Les mer om kampanjen på detgodetestament.no

LHL gjør jobben for deg

LHL bekoster advokatbistand til opprettelse av testament der LHL er tilgodesett. Ta gjerne kontakt med oss på e-post post@lhl.no eller via telefon 67 02 30 00 dersom du ønsker bistand eller mer informasjon.

Veiledning for opprettelse av testament

Vi har også laget et veiledningshefte for deg som går med tanker om å opprette et testament. Last ned veiledningsheftet eller se eksempel på et testament.

Takk for ditt bidrag

Vi er svært takknemlige overfor alle som tilgodeser LHL med en testamentarisk gave. Enten du testamenterer et kronebeløp, hele eller deler av formuen, bidrar du til å bedre livskvaliteten til mennesker som sliter med kroniske sykdommer og plager.

Kontaktinformasjon

E-post: post@lhl.no

Vi svarer så raskt vi kan innenfor våre åpningstider.

Telefon: 67 02 30 00

(Faks: 67 02 30 01)