Hopp direkte til innhold

Allergisymptomer eller koronavirus? Les mer på våre temasider om korona.

Viktig melding
Foto: Shutterstock

Forebygging og mestring av astma, allergi og eksem

Bli medlem

LHL Astma og allergi jobber for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos dem som allerede er syke.

LHL Astma og allergi jobber for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos dem som allerede er syke.

Vi er en livsløpsorganisasjon, for folk i alle aldre, som for å gjøre livet bedre for alle med astma, allergi og eksem. Dette gjennom god veiledning, rådgivning, lokale kurs og forhåpentligvis et nytt og relevant nettverk.

Som medlem i LHL Astma og allergi er du med på å gjøre en forskjell. En forskjell – kanskje for deg selv om du har astma, allergi eller eksem, men helt sikkert en forskjell for mange andre som i dag er mer plaget og begrenset i sin livsutfoldelse enn nødvendig.

I magasinet Sunnere bolig kan du lese om inneklima, og få råd og tips til hvordan du selv kan få et best mulig inneklima i din egen bolig.

Med magasinet Allergivett ønsker vi å vise hva du kan gjøre for å redusere allergier hos ditt barn. Forebyggingen starter allerede før barnet er født.

Behandler og pasient tester Pust deg bedre-appen
Foto: Rakkar AS / Helse Førde HF

Har du spørsmål om KOLS? Spesialistene forklarer

Først redegjør overlege Bjarte Nore for hva kols er, og hvordan det oppstår. Deretter forklarer overlege Bernt Aarli hvordan sykdommen diagnostiseres og behandles. De har sammen utviklet kolshjelpen.no for pasienter og kolskalkulator.no for leger

Les mer - og meld deg på her
Mor og sønn lager mat sammen
Foto: Shutterstock

Allergivennlige oppskrifter

Her finner du gode oppskrifter uten melk, egg, gluten og nøtter.

Gå til oppskrifter