Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Om oss

LHL Astma og allergi arbeider for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos de som allerede er syke.

LHL Astma og allergi er en livsløpsorganisasjon. Det betyr at den er til for folk i alle aldre – fra vugge til grav – for å gjøre livet bedre for alle med astma, allergi og eksem. Dette gjennom god veiledning, rådgivning, lokale kurs og forhåpentligvis et nytt og relevant nettverk.

Erfaring viser at mange lever med unødige plager og begrensninger fordi de ikke har fått god nok hjelp med bruk av medisiner, ikke kjenner til hvordan man kan forebygge forverring av sykdommen, og så videre. LHL Astma og allergi har et høyt kompetent veiledningsteam med solid kompetanse og lang erfaring som vi håper og tror skal bli til stor nytte og glede for mange.

Helle Grøttum

Helle Grøttum

Spesialrådgiver astma og allergi
99 62 41 39

Opptak av digitale lynkurs (webinarer)

Fra allergi til kols

Atopisk eksem

Pollenallergi

Brosjyrer

LHL Astma og allergi i media

Podkast

Hva er nøtteallergi og hvordan arter dette seg for den som har dette? LHL gir deg råd og tips til hvordan du best mulig kan leve med nøtteallergi.

Hva er pollenallergi og hvordan arter dette seg for den som har dette? LHL gir deg råd og tips til hvordan du best mulig kan leve med pollenallergi, hvilke alternativer har du til vaksinering?

I denne episoden setter vi fokus på hvordan barn, foreldre og skole, barnehage sammen kan tilrettelegge for en trygg hverdag med matallergi.

I praksis er det mulig å være allergisk mot det aller meste. I denne episoden snakker vi om sjeldne og merkelige allergier, som allergi mot kjøtt, kakerlakker og parasitter. Visste du at katter kan være allergisk mot mennesker?

Hvilke blomster og planter bør du unngå hvis du er allergisk - og hvilke er allergivennlige.

Såpe er ut - vann er inn. Vasker du riktig? Valg av metode for renhold i hjemmet har stor betydning for inneklima og helse

Lungespesialist Olav Kåre Refvem om astma. Hva er det? Hvordan behandle og hvordan leve best mulig med astma.

Få nyhetsbrev fra LHL Astma og allergi

Få nyttig informasjon og gode råd om astma, allergi, eksem, inneklima og utemiljø.

Velg nyhetsbrev:

Personvern og dine data. Vi bruker Mailchimp. (Du kan når som helst melde deg av.)