Hopp til innhold

Foto: Shutterstock

Om oss

LHL Astma og allergi arbeider for å forebygge astma, allergi og eksem i befolkningen og bidra til bedre mestring hos de som allerede er syke.

LHL Astma og allergi er en livsløpsorganisasjon. Det betyr at den er til for folk i alle aldre – fra vugge til grav – for å gjøre livet bedre for alle med astma, allergi og eksem. Dette gjennom god veiledning, rådgivning, lokale kurs og forhåpentligvis et nytt og relevant nettverk.

I en oppstartsfase vil vi sette søkelys på de aller minste barna. På den fasen i livet hvor astma, allergi og eksem først oppstår og hvor det gir størst mening å arbeide forebyggende.

Erfaring viser at mange lever med unødige plager og begrensninger fordi de ikke har fått god nok hjelp med bruk av medisiner, ikke kjenner til hvordan man kan forebygge forverring av sykdommen, og så videre. LHL Astma og allergi har et høyt kompetent veiledningsteam med solid kompetanse og lang erfaring som vi håper og tror skal bli til stor nytte og glede for mange.

Publisert 05.11.2015


Var dette nyttig? Del gjerne!

Du må skrive inn ditt navn

Du må oppgi en gyldig e-postadresse

Noe gikk galt. Vennligst prøv igjen.

Ditt tips har blitt sendt.

Snakk med LHLs fagfolk og likemenn

Snakk med LHLs fagfolk og likemenn

LHLs rådgivningstjeneste er et tilbud for pasienter, pårørende, helsepersonell og andre. Den finansieres gjennom medlemskap i LHL.