LHL Internasjonal

Hopp direkte til innhold

Digitale kurs om helsekommunikasjon

Her finner du flere digitale kurs som vi i LHL Internasjonal har utviklet. Det er forskjellig innhold og målgrupper, men alle har noe med helsekommunikasjon å gjøre.

Alt innholdet er fritt tilgjengelig, klikk deg inn på det som interesserer deg, vi håper du finner noe som er nyttig. Send gjerne link til nettsiden videre til andre du mener kan ha nytte av innholdet.

Kurs: Hva skjer her?

"Hva skjer her?" er et kurs om kommunikasjonsutfordringer ved innvandrerpasienters møte med helsepersonell. 10 lydfiler vil gi deg ulike innblikk og refleksjoner fra pasienter og helsearbeidere. Du blir utfordret på hva du selv kan gjøre for å skape en god kommunikasjon med innvandrerpasienter. Vi håper dette inspirerer til videre refleksjon og bevisstgjøring rundt temaet flerkulturell helsekommunikasjon.

Menyen i kurset er en illustrasjon, klikk deg rundt og finn de 10 symbolene! Når du er ferdig med en del ser du at dette symbolet er fremhevet i illustrasjonen.

Du kan ta kurset alene eller sammen med andre. Kurset tar ca. 45 minutter. Det er fri rekkefølge og du trenger ikke gå gjennom alle temaene.

Slik tar du kurset "Hva skjer her?":

Du kan også ta kurset anonymt, og du får ikke kursbevis.

Kurs: Tuberkulose og smittefrykt

"Tuberkulose og smittefrykt" er et kurs spesielt rettet mot deg som er i kontakt med tuberkulosepasienter, om du jobber i hjemmesykepleien eller andre steder.

I kurset får du via en rekke spørsmål kunnskap som avliver en del myter og vrangforestillinger om tuberkulose.

Du kan ta kurset alene eller sammen med andre. Kurset tar ca. 15 minutter. Det er fri rekkefølge og du trenger ikke gå gjennom alle spørsmålene. Men husk at du ikke er registrert her, så kurset vil ikke huske hva du har gjort hvis du går ut og inn igjen senere.

Slik tar du kurset "Tuberkulose og smittefrykt":

Dette prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam

Støttet av Stiftelsen DAM

Kurs: Helsekommunikasjon i Zambia 

Dette e-læringskurset har blitt utviklet sammen med helsedepartementet og det nasjonale sykepleierrådet i Zambia. Det er basert på et klasseromkurs som LHL internasjonal har holdt i alle våre samarbeidsland siden 2011. Vi mener at helsepersonell som kommuniserer godt med pasienten gir bedre behandlingsresultater og økt tilfredshet blant alle parter 

Dette kurset er nå tatt i bruk av flere sykepleieskoler i Zambia, og blir en del av pensum. Ta gjerne en kikk.

 

Slik tar du kurset "Helsekommunikasjon i Zambia ":

         Du kan også ta kurset anonymt, og du får ikke kursbevis.

Dette prosjektet er støttet av Stiftelsen Dam

Støttet av Stiftelsen DAM

Utviklet i samarbeid med Plott.

Plott