LHL

Hopp direkte til innhold
Foto: Shutterstock

Verv spillere til grasrotmidler til lokallaget

De fleste lag i LHL er nå mottakere av Grasrotmidler. Ved å verve spillere til å gi "sin" Grasrotandel til det lokale LHL lag, kan grasrotandelen bli enda større.

Tjen gode penger til laget

Noen lag har aktivt vervet spillere, og har nå en årlig inntekt opp mot 70 000 kroner. Her er det altså gode muligheter til å bedre lagets økonomi ved å verve spillere. I følge Norsk Tipping er det fortsatt mange spillere som ikke har registrert hvor de ønsker å gi "sin" Grasrotandel.

For å registrere "sin" Grasrotandel kan man gå inn på norsk-tipping.no/grasrotandelen og søke opp ønsket grasrotmottaker.

Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobil, eller man kan sende SMS Grasrotandelen «org.nr» til 2020 (tjenesten er gratis).

Grasrotandelen

Slik blir ditt lag Grasrotmottaker

For lag som ikke allerede er registrert: For at ditt lag eller forening skal motta midler fra Grasrotandelen, må det være registrert i Frivillighetsregistret i Brønnøysundregisteret, klikk her for registrering.

Under registreringen i Frivillighetsregisteret (Samordnet registermelding) må dere som ønsker hake for «Skal enheten delta i Grasrotandelen»? og velge Ja.

Grasrotandelen ble lansert 1. mars 2009. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping å gi 7 prosent av spillinnsatsen direkte til et lag eller en forening. Grasrotandelen gjelder for alle spillene til Norsk Tipping, bortsett fra fysiske Flax-lodd og Belago.

Bestill vervemateriell

Dere kan bestille vervemateriell på Norsk Tipping sine nettsider (du må kjenne lagets organisasjonsnummer).

Blant vervemateriellet er for eksempel vervekort med overskriften "Vil du støtte oss med din grasrotandel?" Kortet kan legges ved utsending til lagets medlemmer eller deles ut på lagsmøter og i trimgrupper. Spør også om vervekortene kan få ligge i den lokale kiosken.

En annen type vervemateriell er vervebrev med en kort forklaring av hva Grasrotandelen er, samt en oppfordring om å velge det lokale LHL-laget som Grasrotmottager.