Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Skedsmo og Fet

LHL Skedsmo og Fet er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Skedsmo og Fet ble stiftet i november 1953, og har for tiden 615 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Skedsmo og Fet er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Er du nysgjerrig på våre aktiviteter? Ta kontakt på e-post , eller du kan ringe til leder på telefon 47 26 23 73.

LHL Skedsmo og Fet dekker hele kommunen med byen Lillestrøm og tettstedene, Strømmen, Skjetten, Skedsmokorset og Leirsund.

Laget har møter hver tirsdag med sosialt samvær, håndarbeide til trengende institusjoner, lotteri, bingo og foredrag om interessante temaer.

Lokallaget har faste temamøter første mandag i måneden, på Måsan Aktivitetssenter i Kjerulfsgate 38 i Lillestrøm.
Møtene byr på sosialt samvær med sang og underholdningsinnslag, foredrag om det som opptar oss, samt litt bevertning. Våre temamøter er for alle som er innvolvert i arbeidet eller er i kontakt med mennesker som har lunge eller hjerteproblemer og har nyttig informasjon til alle som er berørt av dette.

Kontakt oss

Styre
Navn Verv E-post Mobil
Per Martinsen Leder 47 26 23 73
Astrid Ulvseth Nestleder IT-kontakt/Medlemsregister Sekretær 90 17 39 60
Hans Elstad Kasserer IT-kontakt/Medlemsregister 92 61 74 12
Inger Lise Bråthen IT-kontakt/Medlemsregister 92 69 21 27
Anton Gabriel Styremedlem Studieleder 48 17 30 50
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid, du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig. Du får også en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem