Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Cardio Club

LHL Cardio Club er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Cardio Club ble stiftet i januar 2020, og har for tiden 119 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Cardio Club er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Er du nysgjerrig på våre aktiviteter? Ta kontakt på e-post , eller du kan ringe til leder på telefon 91 65 74 80.

Cardio Club er en forening i Fredrikstad for en gruppe hjertepasienter, etablert for å gi et tilbud om trening.
1. januar 2020 ble Cardio Club eget lokallag i LHL.

Klubben har ca. 125 medlemmer, hvorav rundt 85 personer trener regelmessig. I tillegg er klubben et sosialt forum for mennesker som er i samme livssituasjon. Vi er et tilbud til medlemmer også innen kosthold, faglige spørsmål og erfaringsutveksling. Gjennom vårt arbeid håper vi å være med på å forbedre livskvaliteten og redusere tilbakefallsprosenten for våre medlemmer.

Vi ønsker i tillegg å gi våre medlemmer andre positive fordeler gjennom medlemskapet. Cardio Club arbeider også helsepolitisk mot lokale og nasjonale myndigheter for å sette fokus på hjertepasienters situasjon og spesielt behov for rehabilitering.

CARDIO – fordelsprogram for medlemmer

  • Sikre en god trening for hjerte gjennom studiotrening og turer
  • Først og fremst trening for hjertet
  • Sosialt samvær
  • Kjøpe produkter / tjenester via medlemskap til en bedre pris
  • Fordelsprogram via nett
  • Tilknytte lege, fysioterapeut, kostholdseksperter, alternativ medisin, treningsekspertise, medisinsk ekspertise og litteratur innenfor områdene
  • Sponsorer som kan bidra med foredrag, produkter, rabatter og bidrag til å drive klubben uten at det skal gå ut over personlig økonomi

Det skal være en fordel å være medlem av CARDIO, også for familiene, men det skal først og fremst gi oss mulighet til en bedre livsstil (vi har fått en advarsel og en mulighet vi må ta vare på). Det kan også være en fordel for familie og venner gjennom vår informasjon.

Arrangementskomitéen: Harald Otto Johannessen, Kristin Johannessen, Amalie Hippe, Lill Syversen, Tom Syversen, Lars Walen.

Finanskomitéen: Øivind Marcussen, Arne Hippe, Hugo Paar og Arne Rolf Paulsen.

Kontakt oss

  • E-post:
  • Org.nr: 993 001 198
  • Kontonummer: 1503 52 28389
Styre
Navn Verv E-post Mobil
Nils Are Magerøy Leder 91 65 74 80
Arne Hippe Nestleder 99 59 90 55
Kai Vidar Hansen Kasserer IT-kontakt/Medlemsregister 46 83 77 10
Hugo Ernst Josef Paar IT-kontakt/Medlemsregister 92 26 55 15
Tove Marie Manneveld Styremedlem 95 49 58 70
Tom Syversen Sekretær 98 03 92 78
Siren Margrethe Antonsen Likepersonsansvarlig 90 61 13 82
Anne Margrethe Johansen 1. varamedlem 93 21 70 81
Jon Petter Nordhagen 2. varamedlem 90 20 14 49
Valgkomité
Navn Verv E-post Mobil
Tove Marie Manneveld Leder 95 49 58 70
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid, du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig. Du får også en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem