Kyllingsandwich
Et ordentlig luksus-smørbrød!
Legg avokado, tomat og kylling på brødskivene, og ha litt spirer på toppen.
2 porsjoner
- 1 kyllingbryst
- olje
- 2 skiver grovt brød
- 1 avokado
- 2 modne plommetomater
- spirer (alfalfa)
- kaldpresset olivenolje
- sitronsaft
Fremgangsmåte
Stek kyllingbrystet i 4-5 minutter på hver side i litt olje, til det er gyllent. Krydre med salt og pepper mens kyllingen steker. Ta brystet ut av pannen og la det avkjøles. Skrell avokadoen og ta ut steinen. Skjær tomater og avokado i tynne skiver. Legg avokado, tomat og kylling på brødskivene, og legg litt spirer på toppen.
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi | 312 kcal |
Fett | 18,4 g (52 E%) |
hvorav mettet fett | 3,6 g |
Karbohydrater | 16,1 g (25 E%) |
Hvorav sukkerarter | 1,6 g |
Fiber | 6,9 g (4 E%) |
Protein | 17,5 g (23 E%) |
Salt | 0,7 g |
Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet.