Hopp direkte til innhold

Vær oppmerksom på svindelforsøk! - og sjekk gjerne en ekstra gang! Ikke betal hvis du mottar e-post som ber deg betale raskt, selv om det tilsynelatende ser ut til å være sendt fra en i lokallaget, eller i LHL. Les mer om svindel mot organisasjoner, og våre tips til nettvett.

Les om LHLs landsmøte 2021

Viktig melding

Kurs: Studieleder med innføring i FunkisKurs

LHL bruker FunkisKurs som kurs- og administrasjonsprogram. I dette kurset får du en grunnleggende innføring i bruk av programmet.

Pris
Gratis
LHL dekker kurs- og oppholdsutgifter, samt reiseutgifter over 200 kr

LHLs lokallag gjennomfører mange kurs i året – alt fra trimkurs, aktiviseringskurs og organisasjonskurs.

Det er mye penger å hente på å registrere lagets aktiviteter som kurs, og dette kan du lære mer om på et studielederkurs.

I tillegg til å kjenne regelverket (Voksenopplæringsloven), er det viktig å få tips og ideer til hvordan dere kan planlegge og gjennomføre kursaktivitetene.

LHL bruker FunkisKurs som kurs- og administrasjonsprogram. I dette kurset får du en grunnleggende innføring i bruk av programmet.

Du må ha med egen bærbar PC. For å bli god på bruken av KursAdmin er det imidlertid viktig at du får oppfølging av fylkesstudieleder, og at du selv setter deg inn i programvaren ved å bruke hjelpeprogrammet som er bygd inn i FunkisKurs.

Se også: Slik bruker du FunkisKurs

Slik oppretter du kalenderhendelse på lokallagets side på lhl.no

Studiearbeid

Passer for

Studieledere (nye), kursledere og styremedlemmer som har dette som arbeidsfelt. Det er en stor fordel om dere er to fra samme lag som deltar på kurs.