Hopp direkte til innhold

Vær oppmerksom på svindelforsøk! - og sjekk gjerne en ekstra gang! Ikke betal hvis du mottar e-post som ber deg betale raskt, selv om det tilsynelatende ser ut til å være sendt fra en i lokallaget, eller i LHL.

Les mer om svindel mot organisasjoner, og våre tips til nettvett

Landsmøtet: Påmeldingen er klar, se LHLs landsmøte 2021

Viktig melding
Foto: Shutterstock

Rekruttere nye triminstruktører med frivillig.no

Ønsker laget å starte med trimaktiviteter? Eller har dere kanskje en trimgruppe som trenger nye eller flere instruktører? Da kan bruk av frivillig.no være akkurat det rette for dere.

Hva er frivillig.no?

Frivillig.no gjør det lettere både for potensielle frivillige å finne noe de vil bidra med og for organisasjoner å rekruttere potensielle frivillige.

På frivillig.no ligger det oppdrag som frivillige organisasjoner over hele landet trenger frivillige til. Frivillig.no skal svare på spørsmålet "hva kan jeg bidra med der jeg bor?" og vise hele bredden i frivilligheten. Den er gratis å bruke både for frivillige organisasjoner og folk som ønsker å bli frivillige.

Frivillig.no er et samarbeid mellom Frivillighet Norge og Oslo Kommune.

Besøk frivillig.no.

Hva trenger laget å gjøre?

Dersom laget ønsker nye triminstruktører kan dere enkelt prøve ut frivillig.no ved å gjøre følgende:

  • Send en e-post til LHLs administrasjon: og si at dere ønsker at vi skal legge ut en annonse for dere under LHLs bruker på frivillig.no
  • Ta kontakt med alle som henvender seg til dere og avklar veien videre. Det mest naturlige vil være å ta et møte med den potensielle frivillige og i etterkant melde ham eller henne på triminstruktørkurs.

Hvilken informasjon trenger administrasjonen?

I e-posten dere sender til administrasjonen trenger vi følgende informasjon:

  • Navn på laget
  • Navn på kontaktperson
  • Telefonnummer til kontaktperson
  • E-post til kontaktperson
  • Hvilken type trim laget har eller ønsker å sette i gang
  • Hvor foregår trimmen/er trimmen tenkt å foregå (fullstendig adresse om mulig)

Hva skjer så?

Administrasjonen legger ut oppdraget for laget på frivillig.no. Så er det bare å vente og krysse fingrene for at laget får de triminstruktørene det trenger.

Lykke til!