Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

E-post for tillitsvalgte

Tillitsvalgte med verv "Leder" og "IT-kontakt / Medlemsansvarlig" får e-postkonto av LHL, med tilgang til lagets e-post. Veiledning: Slik får du tilgang til epost. Og - logg inn på e-post.

Foto: Shutterstock

Rekruttere nye triminstruktører med frivillig.no

Ønsker laget å starte med treningsaktiviteter? Eller har dere kanskje en treningsgruppe som trenger nye eller flere instruktører? Da kan bruk av frivillig.no være akkurat det rette for dere.

Hva er frivillig.no?

Frivillig.no gjør det lettere både for potensielle frivillige å finne noe de vil bidra med og for organisasjoner å rekruttere potensielle frivillige.

På frivillig.no ligger det oppdrag som frivillige organisasjoner over hele landet trenger frivillige til. Frivillig.no skal svare på spørsmålet "hva kan jeg bidra med der jeg bor?" og vise hele bredden i frivilligheten. Den er gratis å bruke både for frivillige organisasjoner og folk som ønsker å bli frivillige.

Frivillig.no er et samarbeid mellom Frivillighet Norge og Oslo kommune.

Gå til frivillig.no

Hva trenger laget å gjøre?

Dersom laget ønsker nye triminstruktører kan dere enkelt prøve ut frivillig.no ved å gjøre følgende:

  • Send en e-post til LHLs administrasjon: og si at dere ønsker at vi skal legge ut en annonse for dere under LHLs konto på frivillig.no
  • Ta kontakt med alle som henvender seg til dere og avklar veien videre. Det mest naturlige vil være å ta et møte med den potensielle frivillige og i etterkant melde ham eller henne på triminstruktørkurs.

Hvilken informasjon trenger administrasjonen?

I e-posten dere sender til administrasjonen trenger vi følgende informasjon:

  • Navn på laget
  • Navn på kontaktperson
  • Telefonnummer til kontaktperson
  • E-post til kontaktperson
  • Hvilken type trim laget har eller ønsker å sette i gang
  • Hvor foregår trimmen/er trimmen tenkt å foregå (fullstendig adresse om mulig)

Hva skjer så?

Administrasjonen legger ut oppdraget for laget på frivillig.no. Så er det bare å vente og krysse fingrene for at laget får de triminstruktørene det trenger.

Lykke til!