Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

E-post for tillitsvalgte

Tillitsvalgte med verv "Leder" og "It-kontakt / Medlemsansvarlig" får e-postkonto av LHL, med tilgang til lagets e-post. Slik får du tilgang til epost

Tips til Facebook-sider

Noen helt enkle grep gir deg mye bedre sikkerhet.

Aller først: Facebook-siden skal hete LHL + navn. (Husk store bokstaver i LHL)

Bruk dette bildet som profilbilde på Facebook-siden: LHL-symbol

LHL symbol

3 gode tips

  1. Legg til 2-trinnsgodkjenning for pålogging. Dette gjelder spesielt for deg som har tilgang til Facebook-side/-gruppe på vegne av LHLs lokallag / nettverk / interessegruppe.
  2. LHL kan legges til som "Sidens eier" hvis dere ønsker å være trygge på at eierskap til en side er knyttet til LHL sentralt, uavhengig av hvem som lokalt er i styret til enhver tid.
  3. Hvem har tilgang? Ta gjerne en digital rengjøring

2-trinnsgodkjenning for pålogging

Et enkelt og effektiv tiltak for bedre sikkerhet er å ta i bruk tofaktor-autentisering for pålogging der dette er mulig. (Omtales ofte som 2-trinns autentisering, totrinnsverifisering, flerfaktor-autentisering, app-pålogging.)

Jeg anbefaler alle å bruke dette på flest mulig tjenester. Dette er kjent fra lagets epost og Min side. På Min side anbefaler jeg at flest mulig bruker Vipps innlogging, det er både enklere, og er en 2-trinnsgodkjenning.

På Facebook, på din profil - gå hit: https://www.facebook.com/settings?tab=security

Les om totrinnsbekreftelse på nettvett.no og bruk deres enkle veiledninger:

For lokallag, nettverk, interessegrupper og alle andre i LHL anbefaler vi at alle som har tilgang til en Facebook-side aktiverer 2-trinnsgodkjenning for pålogging!

På denne måten blir Facebook-siden, og din egen profil, sikrere. For LHL sentralt gjelder også dette.

LHL som ekstra trygghet på deres Facebook-side

Jeg anbefaler alle som har en Facebook-side (og / eller gruppe) å ha flere brukere som administratorer. For sikkerhets skyld.

Det er også mulig å legge til LHL som en såkalt "eier-konto". På denne måten sikrer vi tilgang til deres konto uavhengig av hvem som er i styret til enhver tid. 

Ta gjerne kontakt med  for bistand.

Slik gjør du:
Facebook-siden, gå til "Innstillinger". velg "Sideroller". På "Sidens eier" kan du legge til "LHL" (ID: 783394951734471) som eier: https://www.facebook.com/settings?tab=profile_access

Sideroller på Facebook, legg til LHL som Sidens eier

Hvem har tilgang?

Sist, men ikke mindre viktig: jeg anbefaler alle å ta en sjekk på hvem som har tilgang til Facebook-siden. Dette gjelder typisk ved årsmøter, og valg av nye personer i styre.

En digital rengjøring er lurt! :-)

Frank Rosendahl Slettebakken

Frank Rosendahl Slettebakken

Leder digitale kanaler
94 86 31 65