Hopp direkte til innhold
Matoppskrifter

Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi

En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.

Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!

Ingredienser til én porsjon:

  • 1 ss gresskarkjerner
  • 1 kiwi, i biter
  • ½ banan, i biter
  • 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)

Slik gjør du:

Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.

Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!

Næringsinnhold pr. porsjon

Energi 350 kcal
Fett 14 g (35 E%)
Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
Umettet fett 6 g (15 E%)
Karbohydrater 26 g (30 E%)
Kostfiber 3 g
Protein 30 g (34 E%)
Salt 0,8 g

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)

Få nyhetsbrev

Her kan du lese nytt om kosthold, fysisk aktivitet, allergi, luft, pasientrettigheter og mye mer som kan hjelpe deg med å få en god helse.

Velg nyhetsbrev

Samtykke

Du kan når som helst melde deg av. Se også www.lhl.no/personvern