Frokostglass med yoghurt, bær og honningristede havregryn
Passer også godt som en frisk dessert!
Havregryn er naturlig glutenfritt, og gir god tekstur i denne lette, friske frokosten.
Ingredienser per porsjon
- 3 ss havregryn (lettkokte/små)
- ½ ts honning
- 1 ½ dl friske bringebær
- 1 ½ dl friske blåbær
- 2 dl yoghurt naturell
- 1 ts flytende honning til topping
Fremgangsmåte:
Rist havregrynene i tørr stekepanne til de får litt brunfarge. Ta stekepannen av platen, tilsett ½ ts honning og bland det hele raskt sammen.
Legg lagvis honningristede havregryn, yoghurt og bær i et høyt glass. Risle over 1 ts honning på bærene.
Næringsinnhold per porsjon:
Energi | 324 kcal |
Fett | 9 g |
Hvorav mettet fett | 5 g |
Karbohydrater |
44 g |
Tilsatt sukker | 13 g |
Fiber | 9 g |
Protein | 12 g |
Salt | 0,2 g |