Hopp direkte til innhold
Matoppskrifter
Frokostskål Cottage cheese
Foto: Synøve Dreyer

Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi

En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.

Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!

Ingredienser til én porsjon:

  • 1 ss gresskarkjerner
  • 1 kiwi, i biter
  • ½ banan, i biter
  • 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)

Slik gjør du:

Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.

Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!

Næringsinnhold pr. porsjon

Energi 350 kcal
Fett 14 g (35 E%)
Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
Umettet fett 6 g (15 E%)
Karbohydrater 26 g (30 E%)
Kostfiber 3 g
Protein 30 g (34 E%)
Salt 0,8 g

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)