Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi
En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.
Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!
Ingredienser til én porsjon:
- 1 ss gresskarkjerner
- 1 kiwi, i biter
- ½ banan, i biter
- 2 dl cottage cheese (evt. mager eller fettfri)
Slik gjør du:
Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.
Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!
Næringsinnhold pr. porsjon
Energi | 350 kcal |
Fett | 14 g (35 E%) |
Mettet fett | 6,5 g (16,5 E%) |
Umettet fett | 6 g (15 E%) |
Karbohydrater | 26 g (30 E%) |
Kostfiber | 3 g |
Protein | 30 g (34 E%) |
Salt | 0,8 g |
(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)