Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

E-post for tillitsvalgte

Tillitsvalgte med verv "Leder" og "It-kontakt / Medlemsansvarlig" får e-postkonto av LHL, med tilgang til lagets e-post. Slik får du tilgang til epost

Påvirkning i praksis: Hvordan skape positiv endring i din kommune?

Vil du være med på å gjøre en forskjell for LHLs sykdomsgrupper? Ønsker du å bidra til ditt lokallag sitt lokalpolitisk arbeid? Da er dette kurset for deg.

LHLs visjon er et bedre liv for mennesker med hjerte-, kar- og lungesykdom, allergi, hjerneslag, afasi og deres pårørende. Det lokale arbeidet er det mest konkrete vi gjør for denne visjonen. Hver uke møtes mennesker over hele landet til trening, turer og sosialt felleskap gjennom LHLs aktiviteter og likepersonstiltak.

I tillegg har LHL en politisk rolle. Vi skal sørge for at interessene til våre grupper ivaretas i samfunnet. Dette gjør vi gjennom politisk arbeid.

Mye av dette arbeidet foregår på nasjonalt plan. Men minst like viktig er den lokale politiske arenaen. Det er i hver enkelt kommune våre grupper bor og der de lokale prioriteringene gjøres; det er kommunestyret som bestemmer over de fleste av tilbudene vi har behov for i hverdagen.

LHL kan og bør spille en viktig rolle lokalt. Derfor gjennomfører LHL nå regionale kurs sånn at tillitsvalgte rundt om i landet kan få grunnleggende skolering i hvordan lokallag kan arbeide for medlemmenes interesser i sitt lokalsamfunn.

Kurset vil gi deltakerne kunnskap om beslutningsprosesser, alliansebygging, mediearbeid og hvordan man opptrer i møte med politikere.

Finnes det tiltak LHL bør få gjennomslag for i ditt lokalsamfunn? Ønsker du at ditt lokallag skal bli bedre rustet til politisk arbeid? Ønsker du å bidra til gjennomslag for LHLs medlemmer? Da håper vi du melder deg på dette kurset.

Meld deg på her:

Påvirkning i praksis, Kristiansund

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Thon Hotel Kristiansund
Egenandel
750

Påvirkning i praksis, Kristiansand

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Scandic Kristiansand Bystranda
Egenandel
750

Påvirkning i praksis, Tromsø

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Scandic Ishavshotell, Tromsø
Egenandel
750

Påvirkning i praksis, Lillehammer

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Scandic Lillehammer
Egenandel
750

Påvirkning i praksis, Bergen

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Scandic Ørnen, Bergen
Egenandel
750