Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

E-post for tillitsvalgte

Tillitsvalgte med verv "Leder" og "IT-kontakt / Medlemsansvarlig" får e-postkonto av LHL, med tilgang til lagets e-post. Veiledning: Slik får du tilgang til epost. Og - logg inn på e-post.

Studieleder med innføring i FunkisKurs

LHL bruker FunkisKurs som kurs- og administrasjonsprogram. I dette kurset får du en grunnleggende innføring i bruk av programmet.

LHLs lokallag gjennomfører mange kurs i året – alt fra trimkurs, aktiviseringskurs og organisasjonskurs.

Det er mye penger å hente på å registrere lagets aktiviteter som kurs, og dette kan du lære mer om på et studielederkurs.

I tillegg til å kjenne regelverket (Voksenopplæringsloven), er det viktig å få tips og ideer til hvordan dere kan planlegge og gjennomføre kursaktivitetene.

LHL bruker FunkisKurs som kurs- og administrasjonsprogram. I dette kurset får du en grunnleggende innføring i bruk av programmet.

Du må ha med egen bærbar PC. For å bli god på bruken av KursAdmin er det imidlertid viktig at du får oppfølging av fylkesstudieleder, og at du selv setter deg inn i programvaren ved å bruke hjelpeprogrammet som er bygd inn i FunkisKurs.

Se også: Slik bruker du FunkisKurs

Studiearbeid

Passer for

Studieledere (nye), kursledere og styremedlemmer som har dette som arbeidsfelt. Det er en stor fordel om dere er to fra samme lag som deltar på kurs.

Ny som studieleder? Her er kurset for deg!

Tid
kl. 11.30–14.00
STED
Scandic Kristiansand Bystranda
Egenandel
750