Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

ALT er mulig! Du kan bli røykfri

Gjennom tre webinarer har LHL sammen med Dag Otto Lauritzen og to eksperter fokus på bevissthet og motivasjon for hvordan du kan leve uten røyk eller tobakk.

ALT er mulig! Du kan bli røykfri

Tid
kl. 18.00–19.00
PRIS
Gratis

STED: Webinar
,


Se opptaket av webinaret her:

ALT er mulig! Du kan bli røykfri

I dette tredje webinaret vil du møte Anders Grindahl som er ansatt på Frisklivssentralen i Nordre Follo kommune og jobber med levevaneområdene fysisk aktivitet, kosthold, tobakk og søvn, samt en representant fra Haleon som vil avslutte med en presentasjon av hvordan rådgivning i kombinasjon med røykesluttprodukter kan øke sjansen med 50-70% til å lykkes med din røykeslutt.

Igjen er det Helle Grøttum fra LHL som er programleder.

Om deltakerne
Dag Otto Lauritzen

Dag Otto Lauritzen
Fallskjermjeger og politi. Ble hardt skadet og startet å trene som ledet til en fantastisk idrettskarriere innen sykling. Vinner av en etappe i Tour de france, bronse i OL, norgesmester. Programleder og deltaker på TV fra Kompani Lauritsen, Huskestue, På tur med Dag Otto og mye mer.

Anita Henriksen Hayley

Hayley Anita Henriksen
Konsulent fra Haleon snakker om hvordan rådgivning i kombinasjon med røykesluttprodukter kan øke sjansen med 50–70 prosent til å lykkes med din røykeslutt.

Adnders Grindahl

Anders Grindahl
Jobber på Frisklivssentralen i Nordre Follo kommune, med levevaneområdene fysisk aktivitet, kosthold, tobakk og søvn.

Helle Grøttum

Helle Grøttum
Generalsekretær i LHL Astma og allergi, er programleder og ønsker velkommen og underveis stiller innkomne spørsmål til innlederne.

Webinarene er støttet av:

haleon