Grønnsaksvafler uten melk
Grønnsaksvaflene kan brukes både som lunsj eller kveldsmat – kanskje er det et populært tilskudd i matpakken også?
- 
            Porsjoner: 4
 - 
        Tidsbruk: 20-40 min
 - 
        Vanskelighetsgrad: Enkel
 
Ingredienser
- 3 stk potet
 - 4 stk gulrot
 - 1 skive kålrot/Sellerirot
 - 1 halv finhakket løk
 - 2 ss finhakket frisk kruspersille
 - 2 ss finskåret frisk gressløk
 - 2 stk egg
 - 2-3 ss olje
 - Salt og hvit pepper
 
Slik gjør du
- Skrell potetene og grønnsaker og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
 - Tilsett kruspersille, gressløk og eventuelt andre krydder og bland alt godt sammen.
 - Visp sammen eggene og rør i grønnsakene. Smak til med salt og hvit pepper.
 - Ha olje i røren. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern.