Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Luster er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Luster ble stiftet i juni 1990, og har for tiden 133 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Luster er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Ta kontakt på e-post eller ring til en i styret.

Laget driv med forskjellige aktivitetar, og ikkje minst så vil me ha det triveleg i lag. Vi har om lag 160 medlemmar

Laget er for alle interesserte i alle aldrar. Du kan vere støttemedlem eller aktiv. Du treng ikkje vera hjarte- eller lungesjuk for å bli medlem og vera med på aktivitetar.

Har du vore sjuk, vil du finna likesinna i laget som du kan dela erfaringar med, og som kanskje kan gi råd og rettleiing. Nyleg er det og starta ei gruppe med yngre hjartesjuke. Ta gjerne kontakt med nokon i styret for nærare opplysningar.

Kontakt oss

Styre
Navn Verv Mobil
Thomas Arne Skjerven Leder 97 79 17 90
Hilmar Bruheim Nestleder Styremedlem 91 71 48 33
Anne Marie Flateby IT-kontakt/Medlemsregister Styremedlem Sekretær 92 60 68 88
Ole Jan Sønnesyn IT-kontakt/Medlemsregister 91 71 92 23
Jan Kåre Duesund Styremedlem Likepersonsansvarlig 92 61 41 93
Olav Edin Moe Styremedlem Studieleder 99 53 97 45
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid for pasienter og pårørende. Du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig, på aktiviteter og mye annet. Du får også en rekke medlemsfordeler og gode tilbud.

Bli medlem