Hopp direkte til innhold
Kyllingsandwich
Foto: Synøve Dreyer

Kyllingsandwich

Et ordentlig luksus-smørbrød!

Porsjoner 2
Tidsbruk Under 20 min
Vanskelighetsgrad Enkel

Legg avokado, tomat og kylling på brødskivene, og ha litt spirer på toppen.

Slik gjør du

  1. Stek kyllingbrystet i 4–5 minutter på hver side i litt olje, til det er gyllent.
  2. Krydre med salt og pepper mens kyllingen steker. Ta brystet ut av pannen og la det avkjøles.
  3. Skrell avokadoen og ta ut steinen. Skjær tomater og avokado i tynne skiver.
  4. Legg avokado, tomat og kylling på brødskivene, og legg litt spirer på toppen.

Næringsinnhold per porsjon

Energi 312 kcal
Fett 18,4 g (52 E%)
hvorav mettet fett 3,6 g
Karbohydrater  16,1 g (25 E%)
Hvorav sukkerarter 1,6 g
Fiber 6,9 g (4 E%)
Protein 17,5 g (23 E%)
Salt 0,7 g

Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet.