Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny
Mangosalsa
Foto: Aline Poncea, Pixabay

Mangosalsa

Mangosalsa er godt og friskt tilbehør til både kylling, kalkun, laks, reker og taco.

Mangosalsa er fulle av gode smaker og er godt tilbehør til magert kjøtt som kylling og kalkun,  til laks, og passer også sammen med friske reker eller som et friskt og fargerikt tilbehør til taco.

Dryss gjerne over godt med koriander.

Ingredienser

  • 1 stor mango
  • 1/2 agurk
  • 10–15 cherrytomater
  • 1/2 rødløk
  • 1/2 rød chili
  • 1 avokado
  • 1 lime

Slik gjør du

  1. Kutt grønnsakene i små biter. Hakk chili, og bland sammen med grønnsakene.
  2. Press over saften av en lime.
  3. La gjerne salsaen stå og godgjøre seg i 1/2 time før servering.

Næringsinnhold per porsjon