Hopp direkte til innhold
Grønnsaksrøre i vaffeljern
Foto: Synøve Dreyer

Grønnsaksrøre i vaffeljern

En super lunsj, kveldsmat, eller tilbehør til suppe eller salat.

Porsjoner 4
Tidsbruk 20-40 min
Vanskelighetsgrad Enkel

Slik gjør du

  1. Skrell potetene og grønnsaker og riv dem på et råkostjern. Klem ut litt av vannet og ha dem i en bolle.
  2. Tilsett kruspersille, gressløk og evntuelt andre krydder og bland alt godt sammen.
  3. Visp sammen eggene og rør i grønnsakene. Smak til med salt og hvit pepper
  4. Ha olje i røren. Stek grønnsaksvaflene i vaffeljern.

Næringsinnhold per porsjon

Energi    182 kcal
Fett    7,9 g (39 E%)
hvorav mettet fett  1,2 g
Karbohydrater 19,8 g (44 E%)
Hvorav sukkerarter 8,4 g
Fiber    4,5 g (5 E%)
Protein    5,7 g (13 E%)
Salt     0,2 g*

*Ikke medregnet salt du evt. tilsetter selv.

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)