Hopp direkte til innhold
Vegetar lunsjkaker
Foto: Synøve Dreyer

Vegetar lunsjkaker

En enkel og smakfull rett som gjør det lett å få i seg mye grønnsaker.

Porsjoner 4
Tidsbruk 20-40 min
Vanskelighetsgrad Enkel

Slik gjør du

  1. Bland ingrediensene. Form deigen til karbonader og stek dem i middels varm panne til de blir brune og gjennomstekte.
  2. Serveres som pålegg på brødskiven eller i hamburgerbrød med salat til.

Næringsinnhold per porsjon

Energi    216 kcal
Fett      8,1 ( 33 %)
hvorav mettet fett 3,2 g
Karbohydrater 21,8 g (45 E%)
Hvorav sukkerarter 9,1 g
Fiber    4,6 g (4 E%)
Protein    11,8 g (22 E%)
Salt     0,35  g

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)