LHL

Hopp direkte til innhold

LHL inngår ny avtale med AlphaReg – forenkler ytterligere for lokallagene

Lokallag som bruker AlphaReg vil nå få bistand til å flytte regnskapet over til en sky-løsning. Det sikrer at laget alltid har oppdatert back-up av regnskapet, og gjør det samtidig enklere å overføre regnskapsansvaret når laget velger ny regnskapsfører.

LHL forlenger samarbeidet med AlphaReg

LHL innledet i 2017 et samarbeid med AlphaReg som innebærer at alle lokallag som ønsker det har fri tilgang til regnskapsprogrammet AlphaReg. LHL har siden 2017 dekket lisenskostnaden for de lokallagene som fører sitt regnskap med AlphaReg.

Avtalen er nå reforhandlet og AlphaReg tilbyr nå alle lokallag å flytte regnskapet over i skydrift. Slik kan en sikre at en alltid har oppdatert back-up av regnskapet.

En annen fordel er at det blir enklere når et lokallag skal skifte regnskapsfører. Alt ny regnskapsfører trenger er en PC med tilgang til internett, en liten programpakke og brukernavn/passord til lagets regnskap for å logge inn i skyen.

Dere som i dag har nyeste versjon av "lokale" AlphaReg og ønsker å oppgradere til sky-løsning kan gjøre dette direkte fra deres AlphaReg program.

Veiledning: Slik oppgrader dere til sky-versjon

De som bruker en "gammel" AlphaReg-versjon og ønsker å oppgradere til «nye» AlphaReg – må ta kontakt med kundeservice hos AlphaReg på:
Telefon: 71 25 75 55 eller post@alphareg.no

LHL har avtalt med AlphaReg at de ikke skal fakturere lokallagene for bistand med å oppgradere laget til den skybaserte løsningen. Dersom lokallaget ønsker å bestille andre typer konsulentbistand fra AlphaReg må laget selv denne kostnaden ved dette.

AlphaReg

Dersom ditt lokallag ikke bruker AlpghaReg kan dere bestille tilgang ved å oppgi avtalekoden: LHL1216.

Bestilling gjøres på: http://www.alphareg.no/