Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

Påvirkning i praksis: Hvordan skape positiv endring i din kommune?

Vil du være med på å gjøre en forskjell for LHLs sykdomsgrupper? Ønsker du å bidra til ditt lokallag sitt lokalpolitisk arbeid? Da er dette kurset for deg.

Påvirkning i praksis, Bergen

Kurset går over 2 dager

Tid
kl. 11.30–14.00
Egenandel
750

STED: Scandic Ørnen, Bergen
Lars Hilles gate 18, 5008 Bergen


Tid: Torsdag 14.november til fredag 15.november. Kurset starter med lunsj torsdag kl. 11.30 (kursstart kl 12.30) og avsluttes fredag ca kl 13.00 med lunsj.

Pris: Kurset har en egenandel på 750 kr per deltaker som hvert enkelt lokallag skal dekke.

Ved påmelding fører man inn bedriftsnavnet (LHL "lokallag"), organisasjonsnummer og adresse på lokallaget. Du finner info på din lokallagsside: LHL lokallag

Faktura blir tilsendt lokallagene før kursstart.

LHL dekker reiseutgifter over 200 kr, måltider i forbindelse med kurset og hotellopphold for de som har behov for overnatting.

Overnatting ved behov: Scandic Ørnen, Bergen. Behov for overnatting oppgis i søknad om plass.

Andre hensyn: Av hensyn til deltagerne skal det ikke benyttes parfymeholdige produkter under kurset. Det minnes også om at LHLs kurs er røykfrie.

Frist for påmelding: Innen 3.november 2024

Har du spørsmål om kurset: Kontaktperson er Frøydis Myrhaug Danielsen

 

 

LHLs visjon er et bedre liv for mennesker med hjerte-, kar- og lungesykdom, allergi, hjerneslag, afasi og deres pårørende. Det lokale arbeidet er det mest konkrete vi gjør for denne visjonen. Hver uke møtes mennesker over hele landet til trening, turer og sosialt felleskap gjennom LHLs aktiviteter og likepersonstiltak.

I tillegg har LHL en politisk rolle. Vi skal sørge for at interessene til våre grupper ivaretas i samfunnet. Dette gjør vi gjennom politisk arbeid.

Mye av dette arbeidet foregår på nasjonalt plan. Men minst like viktig er den lokale politiske arenaen. Det er i hver enkelt kommune våre grupper bor og der de lokale prioriteringene gjøres; det er kommunestyret som bestemmer over de fleste av tilbudene vi har behov for i hverdagen.

LHL kan og bør spille en viktig rolle lokalt. Derfor gjennomfører LHL nå regionale kurs sånn at tillitsvalgte rundt om i landet kan få grunnleggende skolering i hvordan lokallag kan arbeide for medlemmenes interesser i sitt lokalsamfunn.

Kurset vil gi deltakerne kunnskap om beslutningsprosesser, alliansebygging, mediearbeid og hvordan man opptrer i møte med politikere.

Finnes det tiltak LHL bør få gjennomslag for i ditt lokalsamfunn? Ønsker du at ditt lokallag skal bli bedre rustet til politisk arbeid? Ønsker du å bidra til gjennomslag for LHLs medlemmer? Da håper vi du melder deg på dette kurset.

Målgruppe

Nye og gamle tillitsvalgte i LHL som ønsker å lære om politisk påvirkningsarbeid.

Program

Program blir tilsendt før kursstart

Personer

 • Frøydis Myrhaug Danielsen

  Frøydis Myrhaug Danielsen

  Organisasjonsrådgiver / Studiearbeid
  98 84 65 52
 • Lars Fjærli Hjetland

  Lars Fjærli Hjetland

  Samfunns- og helsefagsjef
  94 37 06 53