LHL Hjerneslag

Hopp direkte til innhold

Velkommen til fellesskap

LHL Hjerneslag ivaretar slagrammede, personer med ervervet hjerneskade og pårørendes interesser. Vi tilbyr fellesskap med andre som er i samme situasjon og gir våre medlemmer tilbud som kan bidra til en enklere hverdag og et bedre liv.

Bli medlem

 

SlagNytt - nytt magasin

Magasinet er sendt til medlemmer i LHL Hjerneslag som ønsker informasjon på papir, slagenheter og rehabiliteringsinstitusjoner.

SlagNytt nr 1, 2019

SlagNytt er LHL Hjerneslags nye magasin om hjernehelse og hjerneslag. Magasinet inneholder nyheter, temaartikler, kronikker og intervjuer med brukere og eksperter på hjernehelse og hjerneslag.

SlagNytt nr 1, 2019

 

Podkast om fatigue (utmattelse): Fatigue er noe som fortsatt ikke er så godt kjent og kan ramme mange med kronisk sykdom. Hva er fatigue og hvem kan få fatigue? I denne episoden forteller to brukere om sine erfaringer med å leve med fatigue.

 

Podkast om afasi: Afasi er en språkforstyrrelse som følge av sykdom eller skade i hjernen. I denne episoden skal du få høre mer om dette og hvordan man kan leve godt selv om man har problemer med språket. 

 

Du kan også søke opp Helsepodden LHL i iTunes eller i den app-en du bruker for å høre podkaster.

Tommy Skars blogg

Pakkeforløp hjerneslag skal være en gave til helsepersonell, slagrammede og pårørende. Men hva skjer om mottakerne ikke forstår innholdet, eller hva nytten av det er?

Les hele blogginnlegget i Dagens medisin, fra 9. februar 2020

Få nyhetsbrev

Få oppdatert informasjon om hjerneslag og tips om hvordan leve med slag, samt annen informasjon om helse og livsstil.

Velg nyhetsbrev

Du kan når som helst melde deg av. Se også www.lhl.no/personvern

Kalender

Se hele kalenderen