Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Afasiforeningen Ålesund og omegn

LHL Afasiforeningen Ålesund og omegn er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Afasiforeningen Ålesund og omegn ble stiftet i februar 1991, og har for tiden 27 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Afasiforeningen Ålesund og omegn er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Ta kontakt på e-post eller ring til en i styret.

Foreningen har medlemmer fra Ålesund og kommunene omkring (Ålesund, Sula, Giske, Haram, Skodje, Ørskog, Vestnes, Hareid, Ulstein, Herøy, Ørsta, Volda og Stordal). Vi legger vekt på å ha et tverrfaglig tilbud.

Vi er et forum for afasirammede og deres familier. Vi jobber for å fremme interessene og andre behov (som blant annet omfatter gjensidig støtte og opplysning, informasjon og kontakt utad) for personer som er rammet av afasi, og deres pårørende.

Foreningen er åpen for

  • alle som har, eller har vært rammet av, afasi
  • deres pårørende og familier
  • samt andre som kommer i kontakt med afasirammede

Vi har jevnlige medlemsmøter med variert program, både faglig og kulturelt. Som blant annet datatrening, kafetreff, sosiale turer og treff, årsmøte og juleavslutning.

Afasiforbundet i Norge er fra 1. januar 2023 del av LHL, gjennom LHL Hjerneslag og Afasi: Afasiforbundet blir en del av LHL

Som ett av LHLs mange lokallag ønsker vi å gi et godt og variert tilbud til slagrammede, personer med annen ervervet hjerneskade og deres pårørende.

Kontakt oss

  • E-post:
  • Org.nr: 924 781 386
  • Kontonummer: 3900 20 26825
Styre
Navn Verv E-post Mobil
Aud Kristin Wiklund Leder 97 50 02 34
Harald Eidheim Styremedlem 92 26 58 38
Ole Johan Brende Styremedlem 97 12 99 14
Per Oluf Engeseth Styremedlem 99 62 78 43
Tore Wiklund Styremedlem 95 78 59 79
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid for pasienter og pårørende. Du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig, på aktiviteter og mye annet. Du får også en rekke medlemsfordeler og gode tilbud.

Bli medlem