Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Afasiforeningen Telemark

LHL Afasiforeningen Telemark er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Afasiforeningen Telemark ble stiftet i mai 1991, og har for tiden 25 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Afasiforeningen Telemark er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Ta kontakt på e-post eller ring til en i styret.

Afasiforbundet i Norge er fra 1. januar 2023 del av LHL, gjennom LHL Hjerneslag og Afasi: Afasiforbundet blir en del av LHL

Som ett av LHLs mange lokallag ønsker vi å gi et godt og variert tilbud til slagrammede, personer med annen ervervet hjerneskade og deres pårørende.

Kontakt oss

  • E-post:
  • Org.nr: 998 894 964
  • Kontonummer: 2601 36 74662
Styre
Navn Verv Mobil
Turid Elisabeth Nilsen Leder 95 20 60 76
Ingeborg Gudny Vidsjå Nestleder 92 09 58 65
Bjørnar Emil Nilsen Kasserer 97 17 85 14
Øygarden Grete Helene Strømsnes Styremedlem 91 57 69 63
Kari Heimdal Sekretær 95 81 68 62
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid for pasienter og pårørende. Du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig, på aktiviteter og mye annet. Du får også en rekke medlemsfordeler og gode tilbud.

Bli medlem