Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Afasiforeningen Sør-Varanger

LHL Afasiforeningen Sør-Varanger er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Afasiforeningen Sør-Varanger ble stiftet i februar 2014, og har for tiden 8 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Afasiforeningen Sør-Varanger er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Ta kontakt på e-post eller ring til en i styret.

Afasiforbundet i Norge er fra 1. januar 2023 del av LHL, gjennom LHL Hjerneslag og Afasi: Afasiforbundet blir en del av LHL

Som ett av LHLs mange lokallag ønsker vi å gi et godt og variert tilbud til slagrammede, personer med annen ervervet hjerneskade og deres pårørende.

Kontakt oss

  • E-post:
  • Org.nr: 913 444 833
  • Kontonummer: 1503 46 57383
Styre
Navn Verv Mobil
Egil Marius Persen Leder 90 74 86 55
Ann-Kristin Hjelm Nestleder IT-kontakt/Medlemsregister 97 78 06 76
Solfrid Johanne Witsø Kasserer 91 72 85 04
Olaug Nordine Johanne Knutzen Styremedlem 93 48 34 92
Willy Hansen Styremedlem
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid for pasienter og pårørende. Du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig, på aktiviteter og mye annet. Du får også en rekke medlemsfordeler og gode tilbud.

Bli medlem