Gå til hovedinnhold Gå til hovedmeny

LHL Afasiforeningen Trøndelag

LHL Afasiforeningen Trøndelag er et lokallag i LHL. Vi er til for mennesker i alle aldersgrupper, med hjerte- og lungesykdom, hjerneslag, afasi, allergi, deres pårørende og alle som støtter vårt arbeid. LHL Afasiforeningen Trøndelag ble stiftet i januar 2006, og har for tiden 98 medlemmer.

Vi håper vi kan bidra til å forbedre livskvaliteten for våre medlemmer, gjennom et godt og variert tilbud av aktiviteter. Våre aktiviteter er åpne for alle - uavhengig av helsesituasjon og medlemskap i LHL.

Alt vi driver med i LHL Afasiforeningen Trøndelag er basert på frivillig innsats. Vi vil gjerne ha flere nye medlemmer med oss, både yngre og eldre, til å delta eller også å engasjere seg som frivillig.

Har du spørsmål? Er du nysgjerrig på våre aktiviteter? Ta kontakt på e-post , eller du kan ringe til leder på telefon 40 87 01 10.

Afasiforbundet i Norge er fra 1. januar 2023 del av LHL, gjennom LHL Hjerneslag og Afasi: Afasiforbundet blir en del av LHL

Som ett av LHLs mange lokallag ønsker vi å gi et godt og variert tilbud til slagrammede, personer med annen ervervet hjerneskade og deres pårørende.

Kontakt oss

Styre
Navn Verv E-post Mobil
Nils Magne Røstum Leder 40 87 01 10
Bjørn Erik Larsen Kasserer
Marit Kristianne Andersen IT-kontakt/Medlemsregister Styremedlem 95 78 63 95
Arvid Andersen Styremedlem 97 04 01 28
Hilde Schjelderup Styremedlem 95 44 93 50
Leidulf Vavik Styremedlem
For alle som er i styret: Her kan du legge til aktiviteter i deres aktivitetskalender: Redigering av aktivitetskalender

Bli en del av fellesskapet i LHL. Som medlem støtter du LHLs arbeid, du kan delta i lokallaget, som medlem eller også som frivillig. Du får også en rekke gode tilbud og medlemsfordeler.

Bli medlem