Hopp direkte til innhold
Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi
Foto: Synøve Dreyer

Frokostskål med cottage cheese, poppede gresskarkjerner, banan og kiwi

En frisk og proteinrik frokost som holder deg mett lenge.

Porsjoner 1
Tidsbruk Under 20 min
Vanskelighetsgrad Enkel

Frokost må ikke være brødskiver. Dette alternativet er enkelt å lage en travel morgen!

Slik gjør du

  1. Rist gresskarkjerner i en tørr stekepanne til de får farge og/eller begynner å poppe.
  2. Legg lagvis cottage cheese, kiwi, banan og gresskarkjerner i en skål. Server!

Næringsinnhold per porsjon

Energi 350 kcal
Fett 14 g (35 E%)
Mettet fett 6,5 g (16,5 E%)
Umettet fett 6 g (15 E%)
Karbohydrater 26 g (30 E%)
Kostfiber 3 g
Protein 30 g (34 E%)
Salt 0,8 g

(Energiprosenten, E%, viser fordelingen av energi fra fett, karbohydrater, fiber og protein i måltidet)